Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 20:46

Δ. Κουτσούμπας: «Εδώ και τώρα» να υλοποιηθούν οι δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν τους πρώην εργαζομένους του ΔΟΛ

Δ. Κουτσούμπας: «Εδώ και τώρα» να υλοποιηθούν οι δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν τους πρώην εργαζομένους του ΔΟΛ

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους των πρώην εργαζομένων του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) και εκπροσώπους του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για το σοβαρό θέμα που αφορά τη μη καταβολή των αποζημιώσεων απόλυσης, που δικαιούνται οι πρώην εργαζόμενοι του ΔΟΛ.

Η πρόεδρος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, οι εκπρόσωποι των πρώην εργαζομένων στα «Νέα» και στο «Βήμα», Κ. Ντελέζος και Κ. Παπαδής αντίστοιχα, ενημέρωσαν τον Δημήτρη Κουτσούμπα και «ζήτησαν τη στήριξη του κόμματος, προκειμένου οι πιστωτές, δηλαδή οι τράπεζες, να μην ασκήσουν ένδικα μέσα κατά της τελευταίας δικαστικής απόφασης που τους δικαιώνει και οι πρώην εργαζόμενοι του ΔΟΛ τελικά να εισπράξουν τις αποζημιώσεις απόλυσής τους».

Ο Δ. Κουτσούμπας, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους για την αναλυτική ενημέρωση, τόνισε πως «οι εργαζόμενοι έχουν απόλυτο δίκιο και πρέπει άμεσα, εδώ και τώρα να υλοποιηθούν οι δικαστικές αποφάσεις που τους δικαιώνουν και να εισπράξουν τις αποζημιώσεις απόλυσής τους. Στην κατεύθυνση αυτή το ΚΚΕ θα πάρει σχετικές πρωτοβουλίες και θα στηρίξει τροπολογία στη Βουλή, η οποία πραγματικά θα δίνει λύση στο πρόβλημά τους».

Διαβάστηκε 1398 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων