Παρασκευή, 08 Αυγούστου 2014 13:01

Από τον Έβρο έως τη Γαύδο: 1.000 μίλια για τα παιδιά της «Φλόγας»

Από τον Έβρο έως τη Γαύδο: 1.000 μίλια για τα παιδιά της «Φλόγας»

Την απόσταση από το Ορμένιο, το βορειότερο σημείο της Ελλάδας έως τη Γαύδο, το νοτιότερο άκρο της Ευρώπης θα διανύσουν για καλό σκοπό ο Θανάσης Τσάκλας, με την ομάδα του, Ελένη Λυγερού και Απόστολο Τσάκλα. Σκοπός αυτού του μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα εγχειρήματος που θέτει σε δοκιμασία τις ανθρώπινες αντοχές και δίκαια ονομάστηκε «Άθλος» είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή, 10 Αυγούστου, στις 00:01 τα ξημερώματα και ο Θανάσης Τσάκλας με τους συνοδοιπόρους του έχουν ορκιστεί πως ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, τυχόν τραυματισμούς και οποιαδήποτε δυσκολία συναντήσουν θα καταφέρουν να φτάσουν στις 21 Αυγούστου, στη Γαύδο. Θα διασχίσουν 1.000 μίλια, με ποδήλατο, το οποίο θα αφήσουν για λίγο στην άκρη για να κάνουν ορειβασία στον Όλυμπο, να τρέξουν την κλασική μαραθώνια διαδρομή και να διασχίσουν με ειδική σχεδία με ποδηλατοκίνηση, την απόσταση από τη Λακωνία έως την Κρήτη και από τα Σφακιά έως τη Γαύδο.

Περισσότερες πληροφορίες και συνεχής ενημέρωση για τον «Άθλο» στη σελίδα στο Facebook: https: //www.facebook.com/pages/%CE%9F-%CE%91%CE%98%CE%9B%CE%9F%CE%A3/200045686857446?sk=timeline.

 

 

Διαβάστηκε 3763 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων