Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 14:08

Πρεμιέρα για την παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ

Την αγαπημένη τους ομάδα θα μπορούν να απολαύσουν από την Κερκίδα ΟΠΑΠ χιλιάδες μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Ο ΟΠΑΠ, διαχρονικός αρωγός του αθλητισμού και των αξιών του, δημιουργεί παιδική κερκίδα σε  οκτώ γήπεδα ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, για 50 μικρούς φιλάθλους ηλικίας έως 12 ετών μαζί με τους ενήλικους συνοδούς τους. Στην Κερκίδα ΟΠΑΠ θα γίνονται δραστηριότητες σχεδιασμένες αποκλειστικά για εκείνους και θα δίδονται αναμνηστικά δώρα. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε κλήρωση ώστε ένας τυχερός ανά αγώνα να συνοδεύσει τους παίκτες της ομάδας κατά την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Κερκίδα ΟΠΑΠ είναι: •Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ • Μπάσκετ: ΑΕΚ ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΟΚ

Πρώτη Κερκίδα ΟΠΑΠ στο Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα

Η επίσημη έναρξη για την παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ θα γίνει στο μπάσκετ και τον κορυφαίο αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα, στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017, για τη Euroleague. Στη συνέχεια, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, η Κερκίδα ΟΠΑΠ θα υποδεχθεί τους μικρούς φίλους και τους συνοδούς τους στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ζιελόνα Γκόρα για τη Basketball Champions League, και τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 στο ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, για τον δεύτερο γύρο της Α1.

Στο ποδόσφαιρο, οι μικροί φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από την Κερκίδα ΟΠΑΠ τους αγώνες της Super League. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, μπορούν να δουν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό και τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ.

Δηλώστε συμμετοχή – ξεκινά η κλήρωση των προσκλήσεων για την Κερκίδα ΟΠΑΠ

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συμμετοχή των μικρών φίλων στην Κερκίδα ΟΠΑΠ έχει ξεκινήσει και όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους στο www.kerkidaopap.gr. Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είναι έξι ήμερες  πριν την έναρξη κάθε αγώνα και στη συνέχεια, ακολουθεί η κλήρωση για τις 50 διπλές προσκλήσεις.

Διαβάστηκε 1711 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 14:14

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων