Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 13:34

Ξεκινάει το πρόγραμμα προώθησης κηπευτικών Vegiterraneo

Ξεκινάει το πρόγραμμα προώθησης κηπευτικών Vegiterraneo

Ξεκινούν οι δράσεις προώθησης των ευρωπαϊκών κηπευτικών που παράγονται στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του νέου προγράμματος «Ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης κηπευτικών στη Γερμανία, στην Ελλάδα, στην Πολωνία και στην Τσέχικη Δημοκρατία- VEGITERRANEO».

Το πρόγραμμα υλοποιείται με εκτελεστικό οργανισμό τη NOVACERT και φορέα υλοποίησης την ένωση νομικών προσώπων, που αποτελείται από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κηπευτικών Δήμου Ιεράπετρας «ΑΝΑΤΟΛΗ», τον Αγροτοβιομηχανικό Συνεταιρισμό Τυμπακίου, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «ΝΟΤΟΣ», τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Κηπευτικών Κουντούρας, την ΣΤ.ΚΟΜΠΟΓΕΝΝΗΤΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.- Ο.Π. ΤΑ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ψαρή Φοράδα, και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κάμιρος - Κρητικό Περιβόλι, με επικεφαλής εταίρο τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κηπευτικών Δήμου Ιεράπετρας «ΑΝΑΤΟΛΗ».

Τα υπό προώθηση κηπευτικά είναι η ντομάτα, το αγγούρι, η πιπεριά και η μελιτζάνα, προϊόντα που αποτελούν απαραίτητα συστατικά της μεσογειακής διατροφής και συνδέονται με την καλλιεργητική παράδοση της νότιας Ευρώπης.

Η καμπάνια είναι τριετούς διάρκειας και περιλαμβάνει σειρά από ενέργειες στις χώρες -στόχους, όπως: συμμετοχή σε εκθέσεις, ενημερωτικές εκδηλώσεις, επιχειρηματικές αποστολές, γευσιγνωσίες και συνεργασίες με σεφ, διαφημιστικές καταχωρίσεις, τηλεοπτικά αφιερώματα κ.ά.

Διαβάστηκε 1513 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων