Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 12:29

Διανομή τροφίμων σε ευάλωτες οικογένειες από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Διανομή τροφίμων σε ευάλωτες οικογένειες από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα διανείμει εκατοντάδες δέματα με τρόφιμα σε ευάλωτες καταγεγραμμένες ελληνικές οικογένειες της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τις ενισχύσει για την περίοδο του καλοκαιριού. Τη δράση θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017, στις 11.00 π.μ., το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο κτίριο επί της οδού Κουντουριώτη 10 στο Λιμάνι.

Παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιου Αυγερινού, του Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης Ε.Ε.Σ. κ. Επαμεινώνδα Μολυβά, των μελών του τοπικού Δ.Σ. και με τη συμμετοχή Εθελοντών και των τριών Σωμάτων του Ε.Ε.Σ., θα γίνει η διανομή των τροφίμων σε περισσότερες από 350 ελληνικές οικογένειες. Πρόκειται για καταγεγραμμένους συμπολίτες μας των οποίων οι ανάγκες έχουν διαπιστωθεί από την Κοινωνική Υπηρεσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μονογονεικές και πολυμελείς οικογένειες, άπορους, άστεγους και νοικοκυριά που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, τα οποία ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στηρίζει συστηματικά σε όλη τη διάρκεια του έτους.

«Την περασμένη χρονιά, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στήριξε με τρόφιμα από τις αποθήκες του περισσότερες από 1.400 μονογονεϊκές και 1.050 πολυμελείς οικογένειες σε όλη την Ελλάδα» τόνισε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός. «Δυστυχώς, λόγω της έντονης οικονομικής ύφεσης, ο αριθμός των συνανθρώπων μας που πλήττεται καθημερινά ολοένα και αυξάνεται. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός φροντίζει να καλύπτει τις ανάγκες αυτές με διακριτικότητα και σεβασμό στην προσωπικότητα των ωφελούμενων, χωρίς απλωμένα χέρια και συνωστισμό», διευκρίνισε ο κ. Αυγερινός.

Αρωγός της προσπάθειας αυτής είναι όλοι οι ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας. Για το λόγο αυτό ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απευθύνει έκκληση σε μεμονωμένα άτομα και επιχειρήσεις να προσφέρουν, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους, τρόφιμα μακράς διάρκειας, προς αντικατάσταση των αποθεμάτων στις αποθήκες του Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης.

Διαβάστηκε 416 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 12:50

Δημοφιλή Άρθρα

Είπαν και ελάλησαν...

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων