Υλικά
10 μικρά φύλλα σφολιάτα (νηστίσιμη)
5κ.γ. ζάχαρη
2 κ.γ. κανέλα
λίγη μαργαρίνη
Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε ένα μέτριο ταψί και απλώνουμε τα φυλλαράκια κατευθείαν από την κατάψυξη (χωρίς να τα ξεπαγώσουμε) και ρίχνουμε 1/ 2 κουταλάκι ζάχαρη και λίγη κανέλα σε κάθε φύλλο. Προθερμαίνουμε το φούρνο και ψήνουμε για 20΄ σε δυνατό φούρνο.
Και έτσι απλά, έχετε ένα γευστικότατο, απλό και γρήγορο ελαφρύ νηστίσιμο γλυκό! Τα φυλλαράκια θα έχουν φουσκώσει και η ζάχαρη με την κανέλα που θα έχουν ψηθεί θα δίνουν μια μοναδική γεύση.
Διαβάστε επίσης: Μπακλαβάς Νηστίσιμο Σταφιδόψωμο Σοκολατάκια Νηστίσιμα