Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 21:30

Ελεύθερη με όρους η 32χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του συντρόφου της

Ελεύθερη με όρους η 32χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του συντρόφου της

Ελεύθερη με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία της η 32χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει τον σύντροφο της σπρώχνοντάς τον από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου του σπιτιού που έμεναν στη Βούλα, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί βαριά.

Η κατηγορουμένη φέρεται να αρνείται την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του 39χρονου, αποδίδοντας την πτώση του στην κατάσταση που βρισκόταν και όχι σε δική της ενέργεια.

Όπως υποστηρίζει η 32χρονη, ο σύντροφος της που νοσηλεύεται και με τον οποίο καυγάδισαν, βρισκόταν σε κατάσταση παροξυσμού και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και πιθανότατα ναρκωτικών. Για αυτό, όπως δήλωσε σε τηλεοπτικές κάμερες η κατηγορουμένη, τον κλείδωσε στο μπαλκόνι καθώς την απειλούσε, ενώ κάλεσε τρεις φορές την αστυνομία για να την βοηθήσει. «Ελπίζω να γίνει καλά και να πει την αλήθεια, ότι δεν τον έσπρωξα εγώ. Εννοείται πως θα τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο, αν με αφήσει η οικογένειά του, γιατί αυτοί πιστεύουν πως εγώ τον έριξα» είπε η γυναίκα.

Ο 30ος τακτικός ανακριτής επέβαλε στην κατηγορούμενη απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της μία φορά τον μήνα.

Διαβάστηκε 1302 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων