Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 14:06

Βομβιστικό χτύπημα στο defencenet.gr, 150 μ. από τη Βουλή (αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας;)

Βομβιστικό χτύπημα στο defencenet.gr, 150 μ. από τη Βουλή (αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας;)

Ερωτήματα δημιουργούνται για το επίπεδο ασφάλειας, ακόμα και περιοχών που βρίσκονται 24 ώρες το 24ωρο υπό αστυνομική επιτήρηση και ειδικά ύστερα από τα εντυπωσιακά μέτρα ασφαλείας που εξαγγέλθηκαν για το τριήμερο, μετά τις δύο εκρήξεις στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία του defencenet.gr στην οδό Μέρλιν, μόλις 150 μέτρα από την είσοδο της Βουλή.


Η πρώτη έκρηξη αρκετά ισχυρή ακούστηκε σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων, αλλά ευτυχώς λόγω και του προχωρημένου της ώρας (02.20 τα ξημερώματα) δεν πέρναγε κάποιος πολίτης από την περιοχή.
Οι καπνοί έφτασαν μέχρι τους επάνω ορόφους που στεγάζονται τα γραφεία. Περίπου 30' αργότερα, μια δεύτερη έκρηξη, σαφώς μικρότερης ισχύος, 20-30 μέτρα σε απόσταση από την πρώτη, προκάλεσε υπόνοιες ότι μπορεί να είχε "ναρκοθετηθεί" ολόκληρος ο δρόμος.
Όπως αναφέρει το defencenet.gr: «Άτομα τα οποία καταφέρνουν να προκαλούν εκρήξεις σε απόσταση 150 μέτρων από την είσοδο της Βουλής και σε ένα δρόμο που κάθε 5 μέτρα υπάρχει και μία κάμερα σίγουρα δεν είναι τυχαία.»
Και προσθέτει: «Το defencenet.gr έχει επανειλημμένα στοχοποιηθεί από ιστοσελίδες όπως το indymedia και "κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια" ακόμα και με κατονομασμό στελεχών του defencenet.gr. Θεωρούμε ότι ο καθένας πρέπει να κάνει την δουλειά του και αυτό που νομίζει καλύτερο, χωρίς να φοβάται. Η δημιουργία φόβου στους πολίτες είναι το πρώτο βήμα για την επιτυχία ενός τρομοκράτη.»

Διαβάστηκε 2275 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 15:49

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων