Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013 21:22

«Άγριος καιρός» & την ερχόμενη εβδομάδα. Πτώση της θερμοκρασίας από τη Δευτέρα

Συνεχίζεται η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) τις επόμενες ώρες αναμένεται υποχώρηση των φαινόμενων στην Αττική, όπου προβλέπονται σποραδικές βροχές αργά τη νύχτα της Δευτέρας και έως την Τρίτη το απόγευμα.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα οι βροχές και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν, με εντονότερα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα και στα νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου, συμπεριλαμβανομένων των Δωδεκανήσων.
Από τη Δευτέρα προβλέπεται σταδιακή πτώση του υδραργύρου που θα συνεχισθεί έως το τέλος της εβδομάδας.
Τη Δευτέρα τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν κατά διαστήματα στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στη δυτική και νότια Πελοπόννησο, καθώς και στη Θράκη (μέχρι το πρωί), στο ανατολικό Αιγαίο (μέχρι το απόγευμα) και στα Δωδεκάνησα (μέχρι αργά το βράδυ). Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της Μακεδονίας και από το βράδυ σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας (σε υψόμετρο περίπου 600-700 μέτρων).
Από την Τρίτη θα σημειωθεί σημαντική πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα, από βορρά προς νότο. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σχεδόν σε όλα τα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Διαβάστηκε 3783 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 00:34

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων