Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 12:17

Οι συλλήψεις της ημέρας: Γαβαλάς & πρώην εκδότης της Απογευματινής

Οι συλλήψεις της ημέρας: Γαβαλάς & πρώην εκδότης της Απογευματινής

Σε λίγο θα βγάζω καθημερινό δελτίο συλλήψεων διάσημων επιχειρηματιών για χρέη προς το δημόσιο. Μετά τη χθεσινή σύλληψη του Πέτρου Κωστόπουλου, σήμερα ακολούθησαν οι Λάκης Γαβαλάς και Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος.
Για τέταρτη φορά συνελήφθη ο Λάκης Γαβαλάς, για χρέη προς το δημόσιο, αν και αυτή τη φορά δε συνελήφθη από αστυνομικούς στην οικία του, αλλά το πρωί αυτοβούλως παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ και λίγο πριν τις 11:00 οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.


 Ο γνωστός σχεδιαστής, ύστερα από τις 3 προηγούμενες συλλήψεις του, τον ένα χρόνο φυλακή και τον διακανονισμό που έχει κάνει, ήλπιζε ότι είχε αφήσει πίσω τις χειροπέδες και τους εισαγγελείς. Σήμερα όμως, θα έπρεπε να ξαναπεράσει τη διαδικασία και όπως ο ίδιος έγραψε στο twitter του: «Σήμερα θα έχω άλλη μία μέρα ταλαιπωρίας…». Ο γνωστός σχεδιαστής κατηγορείται για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 712.117,76 ευρώ.

Η ΕΛΑΣ προχώρησε επίσης και στη σύλληψη του πρώην εκδότη της εφημερίδας «Απογευματινή», Κωνσταντίνου Σαραντόπουλου, για οφειλές 208.000 ευρώ προς το δημόσιο. Η σύλληψή του έγινε στο σπίτι του στη Φιλοθέη. Υπενθυμίζεται ο κ. Σαραντόπουλος τον Νοέμβριο του 2010 είχε υποβάλει αίτηση πτώχευσης στο πρωτοδικείο της Αθήνας σηματοδοτόντας το τέλος μιας από τις ιστορικότερες εφημερίδες.

Διαβάστηκε 1634 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων