Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014 12:29

Επικηρύσσονται με 4 εκατ. ευρώ οι τρομοκράτες

Επικηρύσσονται με 4 εκατ. ευρώ οι τρομοκράτες

Την επικήρυξη των τρομοκρατών με 4 εκατ. ευρώ αποφάσισε η κυβέρνηση, σύμφωνα με δήλωση πριν λίγο του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια.

Ο υπουργός διευκρίνισε ότι η επικήρυξη αφορά κυρίως τον Χριστόδουλο Ξηρό και τον Νίκο Μαζιώτη. Επίσης, αφορά τους δολοφόνους των δύο μελών της Χρυσής Αυγής που δολοφονήθηκαν στο Νέο Ηράκλειο. Λεπτομέρειες θα δοθούν αργότερα από το υπουργείο.
Ο κ. Δένδιας, μίλησε νωρίτερα σε όλους τους αξιωματικούς της ΓΑΔΑ, στο αμφιθέατρο του μεγάρου της λεωφόρου Αλεξάνδρας, με κύριο θέμα την τρομοκρατία. Αμέσως μετά ο υπουργός δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας σχετίζεται άμεσα με την οικονομική ανάπτυξη της χώρας, γι αυτό, εκτός των άλλων μέτρων, αποφασίστηκε και η επικήρυξη των τρομοκρατών που θα ανακοινωθεί και επίσημα εντός της ημέρας.

Πριν την ομιλία του στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, ο κ. Δένδιας είχε συνάντηση στο υπουργείο Δικαιοσύνης με τον υπουργό Χαρ. Αθανασίου, με τον οποίον επίσης συζήτησε το θέμα της τρομοκρατίας και ειδικότερα την επίσπευση της κατασκευής των φυλακών υψίστης ασφαλείας στον Δομοκό.

Διαβάστηκε 1728 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014 12:41

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων