Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 16:46

Αυτοκίνητο γεμάτο όπλα & εκρηκτικά βρέθηκε στο Π. Φάληρο! Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική

Συναγερμός σήμανε στην Αντιτρομοκρατική σήμερα το μεσημέρι, καθώς εντοπίστηκε στην οδό Αγίας Κυριακής στο Παλαιό Φάληρο ένα αυτοκίνητο γεμάτο με όπλα.

Όπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομία, το αυτοκίνητο, μάρκας «Όπελ 'Αστρα», είχε κλαπεί την 1-1-2014, απο την Κερατέα. Το κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε,πρίν απο περίπου 10 ημέρες , μετά απο πληροφορίες, σταθμευμένο στην οδό Αγίας Κυριακής, στο Παλαιό Φάληρο. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου είχε τοποθετηθεί πινακίδα που ανήκει σε άλλο όχημα και τέθηκε, υπο διακριτική παρακολούθηση, απο την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Το μεσημέρι αποκλείστηκε η περιοχή και αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά εξέτασαν το όχημα και το γύρω χώρο. Το σημείο έφτασε ο ιδιοκτήτης του οχήματος ο οποίος και άνοιξε με το κλειδί του το αυτοκίνητο, όπου στο πορτ μπαγκάζ βρέθηκαν δύο σακβουαγιάζ με τον οπλισμό, δηλαδή ρουκέτες, εκτοξευτήρες, καλάσνικοφ, σφαίρες, χειροβομβίδες και άλλος βαρύς οπλισμός. Το αυτοκίνητο έχει μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να εξεταστεί εξονυχιστικά.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκτιμούν οτι πιθανόν ο οπλισμός προοριζόταν για κάποια τρομοκρατική οργάνωση και ελπίζουν οτι οι έρευνες που είναι σε εξέλιξη θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Διαβάστηκε 1742 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 19:07

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων