Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 12:48

Έκτακτο Δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Έκτακτο Δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες.
Η ΕΜΥ προέβλεψε επιδείνωση του καιρού και στην Αττική από το απόγευμα  με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες, χωρίς ωστόσο να υπάρξει σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.


Ήδη αργά χθες τη νύχτα το καιρικό σκηνικό στην Ελλάδα άλλαξε με καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις στην Ήπειρο, στο Ιόνιο, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο.
Σήμερα τα φαινόμενα επεκτάθηκαν στη Θράκη, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στην Αττική οι καταιγίδες αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους από το απόγευμα και θα ενταθούν κυρίως αύριο.
Για την επιδείνωση του καιρού η ΕΜΥ εξέδωσε χθες έκτακτο δελτίο. Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ. Λάλος: «Έχουμε δύο ειδών έκτακτα δελτία, των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και της επιδείνωσης καιρού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το δελτίο αφορούσε στην επιδείνωση καιρού, καθώς δεν πρόκειται για μια γενικευμένη κακοκαιρία, αλλά για μια ενημέρωση ώστε να προσέχει ο κόσμος."
Από την Πέμπτη αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού.

Διαβάστηκε 1754 φορές