Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 15:08

Δηλώσεις συμμετοχής σε σεμινάριο για άνεργους

Δηλώσεις συμμετοχής σε σεμινάριο για άνεργους

Το Κέντρο Πρόληψης «Δίκτυο Άλφα», στο οποίο συμμετέχει και η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Παύλου Μελά, διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο για ανέργους σε συνεργασία με το τμήμα Ψυχολογίας του Α.Π.Θ.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018!

Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε 9 δίωρες συναντήσεις και θα υλοποιείται κάθε Τρίτη 6 ? 8 το απόγευμα, το χώρο του Δικτύου Άλφα, Κέννεντυ 32, Αμπελόκηποι, με έναρξη την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ψυχολογική υποστήριξη και η ενδυνάμωση των ανθρώπων που βιώνουν την ανεργία. Στη διάρκεια των συναντήσεων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν σε δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να διαχειρίζονται το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις, να βελτιώσουν τις σχέσεις με τους άλλους, να βρίσκουν πρακτικές λύσεις σε συνθήκες οικονομικής πίεσης και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά το χρόνο τους.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.

Επιστημονικά Υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης «Δίκτυο Άλφα»

Ελευθερία Σπυροπούλου, Κοινωνική & Κλινική Ψυχολόγος

Περισσότερες πληροφορίες www.diktioalpha.gr 2310 729090

Το Κέντρο Πρόληψης «Δίκτυο Άλφα» λειτουργεί από το Μάρτιο του 2001 με στόχο την πρόληψη των εξαρτήσεων και την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας των κατοίκων της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Είναι ένα από τα 72 Κέντρα Πρόληψης που λειτουργούν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Τα προγράμματα και οι δράσεις κινούνται στο πλαίσιο της εθνικής πολιτικής όπως εφαρμόζεται σήμερα για την πρόληψη των εξαρτήσεων. Εποπτεύεται επιστημονικά από τον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών ΟΚΑΝΑ.

Η περιοχή ευθύνης του Δικτύου Άλφα περιλαμβάνει τους Δήμους Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Κορδελιού-Ευόσμου, Παύλου Μελά, Ωραιοκάστρου, Δέλτα και Χαλκηδόνας.

Οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης παρέχονται δωρεάν σε όλους.

Διαβάστηκε 1515 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων