Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 14:03

«Κορυφαίος εργοδότης» στην Ελλάδα η Παπαστράτος

«Κορυφαίος εργοδότης» στην Ελλάδα η Παπαστράτος

Ο διεθνούς κύρους οργανισμός Top Employer Institute απένειμε στην Παπαστράτος τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» στην Ελλάδα, ενώ η μητρική της εταιρία, Philip Morris International, αναγνωρίστηκε ως «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ευρώπη και τον κόσμο για το 2017.

Πρόκειται για την τρίτη διαδοχική χρονιά που η Παπαστράτος επιβραβεύεται από τον διεθνή οργανισμό για την πάγια δέσμευσή της στη διασφάλιση εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αναγνώριση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά σημαντικών διακρίσεων της Παπαστράτος αναφορικά με τις εργασιακές πρακτικές που ακολουθεί. Μόνο από το 2012 έχει διακριθεί τρεις φορές ως «Great Place to Work», ενώ την τελευταία διετία απέσπασε τρία χρυσά και δύο αργυρά βραβεία καθώς και μία διάκριση σε διαγωνισμούς ανθρώπινου δυναμικού.

Στο πλαίσιο της ανεξάρτητης έρευνας που διεξάγει κάθε χρόνο το Top Employer Institute, η Philip Morris International απέσπασε για πρώτη φορά τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» στον κόσμο και για δεύτερη χρονιά τον ίδιο τίτλο στην Ευρώπη. 

«Η έρευνά μας έδειξε ότι η Παπαστράτος, θυγατρική της Philip Morris International,  διασφαλίζει εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, καλλιεργεί και αναπτύσσει το ταλέντο των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού, ενώ κατέχει ηγετική θέση στο περιβάλλον των Ανθρωπίνων Πόρων, καταβάλλοντας διαρκείς προσπάθειες για τη βελτιστοποίηση των εργασιακών πρακτικών και την ανάπτυξη των εργαζομένων της», αναφέρει το Top Employer Institute, σχετικά με τη νέα διάκριση της Παπαστράτος.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, εκφράζοντας την ιδιαίτερη ικανοποίησή για τις νέες διακρίσεις της Παπαστράτος και της PMI, δήλωσε:

«O τίτλος του Κορυφαίου Εργοδότη στην Ελλάδα από το παγκοσμίου φήμης Top Employer Institute και μάλιστα για τρίτη διαδοχική χρονιά, αποτελεί μια διάκριση που μας τιμά ιδιαίτερα. Ειδικά φέτος, που η διάκριση αυτή συνδυάζεται με τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» στον κόσμο, μια εξαιρετικά σημαντική αναγνώριση που λαμβάνει φέτος για πρώτη φορά η Philip Morris International, η χαρά και η περηφάνεια μας ξεπερνούν τα σύνορα της χώρας. Ωστόσο, για όλους εμάς στην Παπαστράτος κάθε είδους αναγνώριση, σε τομείς μάλιστα που αφορούν άμεσα στο πολυτιμότερο κεφάλαιο αυτής της εταιρίας, τους εργαζομένους μας, δεν δημιουργεί μόνο ικανοποίηση, αλλά και ευθύνη. Ευθύνη να συνεχίσουμε να διασφαλίζουμε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον με αποδοχές που είναι ανταγωνιστικές, να δίνουμε την ευκαιρία σε κάθε εργαζόμενό μας να αναπτύσσει το ταλέντο και τις δεξιότητές του, να ανοίγουμε προοπτικές για διεθνή καριέρα. Πιστοί σε αυτή τη δέσμευση, εδώ και 85 χρόνια στην Παπαστράτος δίνουμε καθημερινά έναν αγώνα προκειμένου να μην ακολουθούμε, αλλά να διαμορφώνουμε τις εξελίξεις. Αυτό σημαίνει για εμάς “να αφήνεις πίσω σου Μέλλον”. Να μην επαναπαύεσαι ποτέ, αλλά να έχεις πάντα το βλέμμα στραμμένο στο Αύριο. Αυτό σημαίνει να αφήνεις πίσω σου Μέλλον, για όλους».

Διαβάστηκε 4023 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων