Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 20:22

Δεν θα τραγουδήσει η Βανδή με το Σφακιανάκη, μετά τις δηλώσεις του για τη Χ.Α.

Δεν θα τραγουδήσει η Βανδή με το Σφακιανάκη, μετά τις δηλώσεις του για τη Χ.Α.

Με μια ανάρτηση στο facebook, η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε πως δε θα εμφανίζεται από το Δεκέμβρη στο ίδιο κέντρο με το Νότη Σφακιανάκη, λόγω των δηλώσεων του καλλιτέχνη για τη Χ.Α. που προκάλεσαν σήμερα θύελλα αντιδράσεων (διαβάστε & ακούστε τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, εδώ: http://tsegkanews.gr/politiki/177-sfakianakis-mono-i-x-a-tha-mas-sosei-ofeiloume-oloi-na-tin-stiriksoume-vinteo)
Η ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή, είναι η εξής:


"Τον Νότη τον συνάντησα για πρώτη φορά πριν 16 χρόνια. Από τότε κατάλαβα πως ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερος, όπως και αν ακούγεται και μεταφράζεται αυτό, ξεχωριστός ως καλλιτέχνης και με συνέπεια ωστόσο ως προς και τα δύο, όλον αυτό τον καιρό.

Ακραίος και ανατρεπτικός σε αξίες και πιστεύω. Δικαίωμα του κάθε ελεύθερου ανθρώπου σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, να λέει τη γνώμη του και να την υποστηρίζει.

Διαφωνούσα κατά καιρούς σε πολλά από αυτά που έλεγε, άλλοτε συμφωνούσα, όσο εξτρεμιστικά και αν εκφραζόταν (Νότης είναι αυτός). Παρά την διαφορετική άποψη που έχουμε γενικότερα στις σχέσεις, στην ζωή και τη δημοκρατία, θεωρούσα ότι καλλιτεχνικά θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε σε μια μουσική σκηνή.

Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν. Αποχωρώ με λύπη.

Και κάτι τελευταίο…

Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες…

Αυτό"

Διαβάστηκε 2099 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 20:29

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων