Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015 12:51

Άδεια πατρότητας από τη δουλειά (του) θα πάρει ο δημιουργός του Facebook Μ. Ζούκερμπεργκ!!!

Ο δημιουργός και διευθύνων σύμβουλος του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ένας από τους πιο πολυάσχολους και ισχυρότερους Αμερικανούς επιχειρηματίες, δήλωσε χθες Παρασκευή ότι θα πάρει δύο μήνες άδεια πατρότητας μετά τη γέννηση της κόρης του. Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είχε ανακοινώσει τον Ιούλιο ότι περιμένει ένα κοριτσάκι με τη σύζυγό του Πρισίλα Τσαν.

«Η Πρισίλα και εγώ αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε για την άφιξη της κόρης μας (...) Σκεφτόμαστε επίσης και πώς θα πάρουμε άδεια στη διάρκεια των πρώτων μηνών της ζωής της. Πρόκειται για μια πολύ προσωπική απόφαση και αποφάσισα να πάρω δύο μήνες άδεια πατρότητας όταν έρθει η κόρη μας», έγραψε ο Ζούκερμπεργκ στη σελίδα του στο Facebook. Μαζί με την ανακοίνωση ανήρτησε και τη φωτογραφία ενός καροτσιού δίπλα στον σκύλο του ζευγαριού. Ο Ζούκερμπεργκ, 31 ετών, δεν έχει διευκρινίσει ποιος θα διοικεί την εταιρεία στη διάρκεια της απουσίας του.

Η απόφαση του Ζούκερμπεργκ είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστη μεταξύ των υψηλόβαθμων στελεχών των εταιρειών πληροφορικής, και κυρίως των ανδρών.

Διαβάστηκε 1391 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων