Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 13:41

Σήμερα η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του "αδιάβροχου" Π. Λιάκου

Σήμερα στις 6:30 το απόγευμα, στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, θα παρουσιάσει το καινούριο του βιβλίο ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λιάκος. Ο αγαπημένος δημοσιογράφος, γνωστός και ως ένας εκ των ραδιοφωνικών «Αδιαβρόχων»,κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο από τις εκδόσεις «Νέα Θέσις» με τίτλο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - Κείμενα για τον ελληνικό τρόπο».


Στην παρουσίαση θα μιλήσουν: Ο καθηγητής Χρίστος Γούδης και ο εκδότης της «Νέας Θέσεως» Γιάννης Σχοινάς. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο φίλος Ζάχος Χατζηφωτίου.
Όπως αναφέρει ο Παναγιώτης Λιάκος: «Οι εντολείς για τη δημιουργία αυτού του βιβλίου είναι επισκέπτες του ιστολογίου adiavroxoi.blogspot.com, αναγνώστες της εφημερίδας «δημοκρατία», ακροατές της εκπομπής «Οι Αδιάβροχοι» και αρκετοί φίλοι και φίλες που επέμεναν ότι ορισμένες από τις σκέψεις μου αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία στις μυλόπετρες του χρόνου. Τα περισσότερα από τα κείμενα που παρατίθενται εδώ προέρχονται από το ιστολόγιο και την εφημερίδα. Άλλα ήταν αδημοσίευτα. Σε κάθε περίπτωση, όλα γράφτηκαν υπό την επήρεια της (συνήθως απατηλής) πεποίθησης ότι έτσι εκφράζεται μια όψη της αλήθειας. Τουλάχιστον της δικής μου. Καλή ανάγνωση!»

Διαβάστηκε 1935 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων