Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 14:31

Στα δικαστήρια η Ούμα Θέρμαν για την κηδεμονία της κόρης της

Έχουν κι οι διάσημοι τα βάσανά τους. Κι από ό,τι φαίνεται από τον κανόνα αυτόν δεν ξέφυγε ούτε και μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες ηθοποιούς από τον ρόλο της στο Kill Bill, Ούμα Θέρμαν.

Η Χολιγουντιανή σταρ από τη στιγμή που χώρισε οριστικά το 2014, από τον χρηματιστή Αρπάντ Μπουσόν, τρέχει από δικαστήριο σε δικαστήριο για την επιμέλεια της τετράχρονης κόρης τους, Ροσαλίντα Αρούσκα Αρκάντινα Αλταλούν Φλόρνενς (λέγε με απλά Λούνα).

Ο Γάλλος χρηματιστής που ζει στο Λονδίνο εμφανίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν και αιτήθηκε περισσότερο χρόνο με την κόρη του, ωστόσο αυτά που ειπώθηκαν στην δικαστική έκθεση ήταν τόσο ακραία, που η ψυχολόγος της υπόθεσης Σάρα Βάις, ζήτησε να μην παραβρίσκεται στην αίθουσα η 4χρονη Λούνα, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ο 53χρονος χρηματιστής ισχυρίστηκε ότι η 46χρονη σταρ είναι ψυχικά άρρωστη.

Όπως είπε ο δικηγόρος του Μπουσόν, Πίτερ Μπρόνστεϊν, η Ούμα Θέρμαν «έχει σοβαρή ψυχική ασθένεια», κάτι το οποίο, όπως είπε η διορισμένη από το δικαστήριο ψυχολόγος δρ. Βάις, ο κ. Μπουσόν το έχει πει πολλές φορές και στο παρελθόν.

Η σχέση του Μπουσόν και της Θέρμαν ξεκίνησε το 2007. Το 2008 αρραβωνιάστηκαν κι έναν χρόνο μετά χώρισαν για να ξαναβρεθούν ξανά το 2011 και το 2012 απέκτησαν τη Λούνα. Ωστόσο η «ευτυχία» δεν έφτασε ποτέ σε γάμο και το 2014 χώρισαν οριστικά.

Διαβάστηκε 2143 φορές