Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 13:52

Τα Nordstrom δεν θα πουλάνε πια τη συλλογή της Ιβάνκα Τραμπ!

Τα Nordstrom δεν θα πουλάνε πια τη συλλογή της Ιβάνκα Τραμπ!

Η αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης Nordstrom στις ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την πώληση της σειράς ρούχων και αξεσουάρ της Ιβάνκα Τραμπ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Seattle Times» η απόφαση της εταιρείας που εδρεύει στο Σιάτλ βασίστηκε στα έσοδα από τις πωλήσεις της μάρκας της κόρης του Ντόναλντ Τραμπ.

Εκπρόσωπος της Nordstrom δεν αποσαφήνισε αν η απόφαση είναι μόνιμη ή αν η αλυσίδα καταστημάτων λιανικής θα κρίνει αν θα αγοράζει τη σειρά ρούχων κάθε σαιζόν.

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά την εκστρατεία “Grab Your Wallet"  οι εμπνευστές της οποίας  εδώ και εβδομάδες καλούν τους καταναλωτές να μποϊκοτάρουν προϊόντα της μάρκας της Ιβάνκα Τραμπ ή εταιριών του Ντόναλντ ή επιχειρήσεων που στήριξαν την προεκλογική του εκστρατεία.  Καλούν επίσης τις επιχειρήσεις να μην έχουν συναλλαγές με τον πρόεδρο των ΗΠΑ ή την οικογένειά του.

Τον περασμένο Νοέμβριο η Nordstrom σε απάντησή της σε επιστολή πελάτη στο Twitter που ζητούσε από την εταιρεία να σταματήσει να πουλάει ρούχα και αξεσουάρ της συγκεκριμένης μάρκας ανέφερε: «Ελπίζουμε η διάθεση προϊόντων ενός προμηθευτή να μην παρεξηγείται ως υιοθέτηση πολιτικής θέσης».

Διαβάστηκε 1663 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων