Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 18:03

Επιμένουν οι Κινέζοι να θέλουν τον Μήτρογλου

Επιμένουν οι Κινέζοι για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου από την Μπενφίκα. Σύμφωνα με σημερινά πρωτοσέλιδα ρεπορτάζ του πορτογαλικού Τύπου, η Τιανζίν Κουανιάν πρόκειται να επανέλθει με νέα πρόταση για να πάρει τα δικαιώματα του Ελληνα φορ, ο οποίος φέτος κάνει θραύση στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της ομάδας της Λισαβόνας. Την περασμένη εβδομάδα η ομάδα της Κίνας είχε κάνει πρόταση 20 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα και οκτώ εκατ. το χρόνο (!) στον 29χρονο επιθετικό, αλλά ο τελευταίος δεν θέλησε να φύγει από τα ευρωπαϊκά γήπεδα.
     Σύμφωνα με την εφημερίδα «O Jogo» η Τιανζίν ααναμένεται τις επόμενες ημέρες να επανέλθει για την απόκτηση του «Μήτρογκολ», προσφέροντας περισσότερα χρήματα για την απόκτηση του. Οι Κινέζοι πιστεύουν πως μέχρι την 28η Φεβρουαρίου, όταν κλείνει η μεταγραφική αγορά στην ασιατική χώρα, μπορούν να ολοκληρώσουν τη συμφωνία.
     Όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα, επειδή έχουν κλείσει οι περισσότερες χειμερινές αγορές στην Ευρώπη, η Μπενφίκα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον κορυφαίο σκόρερ της. Η ομάδα της Κίνας, που έχει στον πάγκο της τον Φάμπιο Καναβάρο, έχει αποκτήσει ήδη τον Αλεξάντρε Πάτο από την Βιγιαρεάλ αντί 18 εκατ. ευρώ, ενώ προσπάθησε χωρίς επιτυχία για τους Ντιέγκο Κόστα, Καβάνι και Ρανταμέλ Φαλκάο.

Διαβάστηκε 1578 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων