Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 19:50

Μεθυσμένοι φοιτητές κλέβουν ζώο από το τσίρκο & το πάνε βόλτα με το τραμ!

Μεθυσμένοι φοιτητές κλέβουν ζώο από το τσίρκο & το πάνε βόλτα με το τραμ!

Λίγο παραπάνω ή για την ακρίβεια πολύ παραπάνω φαίνεται ότι ήπιανε πέντε φίλοι στη Γαλλία, αφού κατέληξαν να βγάλουν βόλτα με το τραμ ένα λάμα!


Πέντε φοιτητές διασκέδαζαν σε ένα νυχτερινό μαγαζί, κοντά σε ένα τσίρκο, αφού μέθυσαν αρκετά, κατευθύνθηκαν στο τσίρκο όπου άνοιξαν τα κλουβιά των ζώων και στην αρχή προσπάθησαν να πιάσουν μια ζέβρα. "Οι ζέβρες είναι άγριες και δεν τις χειρίζεσαι εύκολα. Τότε στράφηκαν στο λάμα, ένα ζώο πολύ ήμερο και χαριτωμένο, και ιδίως το δικό μας που είναι εξημερωμένο", εξήγησε ο διευθυντής του τσίρκου, Τζον Μποτούρ.
Το οκτάχρονο λάμα, που ονομάζεται Σερζ (από το μικρό όνομα του Γάλλου τραγουδιστή Σερζ Λαμά, ο οποίος γεννήθηκε στο Μπορντό), ήταν τόσο υπάκουο που οι νεαροί κατάφεραν να το μεταφέρουν μέχρι το σταθμό του τραμ και να το επιβιβάσουν σε έναν συρμό. Η βόλτα όμως δεν κράτησε πολύ: λίγο παρακάτω, το τραμ σταμάτησε, οι υπάλληλοι της υπηρεσίας ασφαλείας έβγαλαν έξω τους ελάχιστους επιβάτες που υπήρχαν εκείνη την ώρα, απελευθέρωσαν τον "όμηρο" και τον έδεσαν σε ένα στύλο, ενώ την ίδια στιγμή τα πέντε πειραχτήρια το έβαζαν τα πόδια. . .

"Όταν μου τηλεφώνησαν στις 5 το πρωί για να μου πουν ότι το λάμα βρισκόταν σε ένα σταθμό του τραμ, νόμιζα ότι ονειρευόμουν", εξήγησε ο Μποτούρ λέγοντας ότι κατέθεσε μήνυση σε βάρος των νεαρών επειδή "θα μπορούσε να έχει συμβεί κάποιο ατύχημα".
Όπως ήταν αναμενόμενο, την άλλη μέρα η φωτογραφία τους έκανε το γύρο του διαδικτύου, ενώ δημιουργήθηκε και μια σελίδα στο Facebook με όνομα: "για να στηρίξουμε τους πέντε νεαρούς που έβγαλαν βόλτα τον Σερζ, το λάμα, με το τραμ" και έχει ήδη συγκεντρώσει 120.000 υποστηρικτές.

Διαβάστηκε 2271 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων