Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 19:33

Θέλετε να χωρίσετε αλλά δεν ξέρετε πώς; Τώρα μια νέα υπηρεσία το κάνει για εσάς!!!

Θέλετε να χωρίσετε αλλά δεν ξέρετε πώς; Τώρα μια νέα υπηρεσία το κάνει για εσάς!!!

Οι σχέσεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, πόσο μάλλον στην εποχή του ίντερνετ και των κοινωνικών δικτύων όπου οι πειρασμοί είναι αμέτρητοι και, από την άλλη, ο κίνδυνος να μαθευτούν τα «παραστρατήματα» του καθενός παραμονεύει στη γωνία. Να όμως που κάποιοι αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν όλη αυτή την νέα τεχνολογία και να τη χρησιμοποιήσουν προς όφελος όσων θέλουν να χωρίσουν από το ταίρι τους αλλά δεν ξέρουν πώς -ή απλά δεν έχουν το θάρρος.

Το The Breakup Shop είναι μια νέα εταιρεία η οποία αναλαμβάνει να σε χωρίσει από τον/την σύντροφό σου χωρίς εσύ να ανακατευτείς καθόλου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ανάμεσα στα «πακέτα χωρισμού» που προσφέρει και τα οποία κυμαίνονται από $10 έως $40 (9-37 ευρώ, περίπου), ανάλογα με τις υπηρεσίες που θέλεις, και τα υπόλοιπα τα κάνουν αυτοί για εσένα. Επίσης το Breakup Shop διαθέτει κι ένα κατάστημα δώρων για να κάνεις το χωρισμό λίγο πιο υποφερτό στον άλλο -δωροεπιταγές για το Netflix, μπισκότα και το videogame «Call of Duty» είναι μερικά από τα δώρα που μπορείς να επιλέξεις.

Όσο για τους τρόπους με τους οποίους η εταιρεία αναλαμβάνει το χωρισμό, αυτοί ποικίλουν ανάλογα με το πόσα διατίθεσαι να ξοδέψεις. Με $10 στέλνουν απλά ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό του συντρόφου σου το οποίο του ανακοινώνει τα δυσάρεστα νέα, με $15 ένα email, με $20 γράφουν κανονικό γράμμα, το βάζουν σε φάκελο και το στέλνουν ενώ με $29 και πάνω παίρνουν τηλέφωνο το ανυποψίαστο «θύμα». Πληρώνεις κάτι παραπάνω, σίγουρα, κανείς δεν είπε όμως πως οι καλοί τρόποι είναι φτηνοί. Αν βέβαια θεωρείς «καλούς τρόπους» το να βάλεις κάποιον άλλο να χωρίσει τον/την σύντροφό σου για εσένα.

Ο χρήστης έχει την επιλογή να συνθέσει το δικό του, προσωπικό μήνυμα σε συνεργασία με την «ειδική ομάδα χωρισμού» της εταιρείας ή να αφήσει την ομάδα να αυτοσχεδιάσει δίνοντάς τους μόνο τις βασικές πληροφορίες.

Τα δύο αδέρφια που βρίσκονται πίσω από το The Breakup Shop, οι Καναδοί Mackenzie και Evan, είπαν στο Mashable πως η ιδέα για αυτή την εφαρμογή τους ήρθε εξαιτίας της όλο και μεγαλύτερης δημοτικότητας του «ghosting», της τακτικής δηλαδή κατά την οποία κάποιος χωρίζει από τον σύντροφό του χωρίς να του πει απολύτως τίποτα και αφήνοντάς τον να το καταλάβει μόνος του -κοινώς, απλά εξαφανίζεται. Με αυτόν τον τρόπο λέγεται πως χώρισε και η Charlize Theron τον Sean Penn, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

«Πολλοί άνθρωποι σήμερα πιστεύουν πως το να στείλουν ένα μήνυμα ή να πάρουν ένα τηλέφωνο δεν είναι πλέον απαραίτητο», λέει ο Evan στο Mashable. «Είναι καλό να παίρνεις αυτή τη δόση ολοκλήρωσης».

Διαβάστηκε 1965 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων