Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 17:57

Γιόγκα α λα ... Χάρι Πότερ

Η εκπαιδεύτρια γιόγκα Ιζαμπέλ Μπετράν αποφάσισε να βάλει λίγη μαγεία στη Χαλάσανα για να φτιάξει το τέλειο μάθημα γιόγκα Χάρι Πότερ. Έτσι στο Ώστιν του Τέξας δημιούργησε το σπίτι όπου γίνονται τα μαθήματα γιόγκα που είναι εμπνευσμένα από την ιστορία φαντασίας του διάσημου μάγου. Η Μπελτράν συνδυάζει τις κλασσικές κινήσεις της γιόγκα με τα τις μαγικές κινήσεις και τα ξόρκια του Χάρι Πότερ, σε μία μοναδική συνεδρία των 60 λεπτών.

«Κάνουμε τα μαθήματα γιόγκα κάθε Κυριακή και προσπαθούμε να είναι κάτι διασκεδαστικό», δήλωσε η Μπελτράν στο ΕW, η οποία, όπως είπε, μαζί με την αδελφή της προσπαθούν να συνδυάσουν στα μαθήματα όλα όσα αγαπάνε.

Θέλοντας να τιμήσει το θάνατο των γονιών του Πότερ η Μπελτράν εμπνεύστηκε για τα μαθήματά της και από την γιορτή για τους νεκρούς του Μεξικό. «Ήταν πολλά τα μαγικά στοιχεία που εντάχθηκαν στα μαθήματα γιόγκα», δήλωσε. Η μετάβαση από την τυπική δομή της γιόγκα στις μαγικές κινήσεις των μάγων του Χόγκουαρτς για την Μπελτράν υπήρξε ομαλή, καθώς υπάρχει παρόμοια, όπως εξηγεί, προσέγγιση στις κινήσεις. «Πολλές μαγικές κινήσεις με το ραβδί είναι παρόμοιες μ? αυτές στην γιόγκα, με την έννοια ότι θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να σκέφτεσαι ευτυχισμένες στιγμές», δήλωσε και πρόσθεσε: «Από αυτήν την έννοια η γιόγκα είναι πολύ μαγική».

Διαβάστηκε 1693 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 18:05

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων