Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 18:48

Βασίληs Κικίλιαs: Προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας θα αποτελέσει η μείωση της φορολογίας

Βασίληs Κικίλιαs: Προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας θα αποτελέσει η μείωση της φορολογίας

Διήμερη επίσκεψη στον νομό Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Α' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ως υπεύθυνου της επιτροπής εκλογικού αγώνα του κόμματος για τη Δυτική Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του στο Μεσολόγγι, ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι προτεραιότητα της Ν.Δ. θα αποτελέσει η μείωση της φορολογίας, ενώ δίνοντας το στίγμα των προγραμματικών θέσεων του κόμματος, ξεκαθάρισε ότι αυτά που θα ανακοινωθούν δεν θα είναι μεν πολλά, αλλά θα είναι δε, άμεσα υλοποιήσιμα. «Θέλουμε αυτά που είπαμε προεκλογικά να τα εφαρμόσουμε όλα μετεκλογικά» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κικίλιας συναντήθηκε με τον δήμαρχο Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο, με κυρίαρχο θέμα την απόφαση του υπουργείου Άμυνας για την αναστολή λειτουργίας του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων ως Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, λόγω των αλλαγών στο σχεδιασμό των στρατιωτικών δομών της χώρας. Ο κ. Καραπάνος ενημέρωσε τον κ. Κικίλια για τις θέσεις και τις προτάσεις που υπέβαλλε ο Δήμος Μεσολογγίου στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, σχετικά με την εξέλιξη και δημιουργία νέων δομών.

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου ενημέρωσε τον κ. Κικίλια και για το ζήτημα της μεταστέγασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, το οποίο παρά τις θετικές γνωμοδοτήσεις έως σήμερα δεν έχει ξεκινήσει καμία διαδικασία είτε διαμόρφωσης του χώρου, είτε μετακίνησης των υπηρεσιών της Διεύθυνσης.

Ο κ. Κικίλιας επισκέφθηκε επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου, ενώ είχε διαδοχικές συναντήσεις εργασίας με τις διοικήσεις του Δικηγορικού και του Εμποροβιομηχανικού συλλόγου Μεσολογγίου, κατά τις οποίες του τέθηκαν, εκτός των τοπικών ζητημάτων, και κλαδικά με σπουδαιότερο αυτό της υπερφορολόγησης των ελευθέρων επαγγελματιών.

Διαβάστηκε 1146 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων