Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 12:54

Παραιτήθηκε από το βουλευτικό αξίωμα ο Γιώργος Αμυράς

Παραιτήθηκε από το βουλευτικό αξίωμα ο Γιώργος Αμυράς

Επιστολή παραίτησης από το αξίωμα του βουλευτή της Β' Περιφέρειας Αθηνών υπέβαλε προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση ο Γιώργος Αμυράς.

Στην επιστολή του, ο κ. Αμυράς επισημαίνει ότι δεν προτίθεται να κάνει «χρήση της ντροπιαστικής τροπολογίας Κουντουρά που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ καταργώντας το ασυμβίβαστο μεταξύ του υποψηφίου ευρωβουλευτή και του εν ενεργεία βουλευτή».   «Πιστός στα όσα είχα δεσμευθεί και ενόψει υποψηφιότητάς μου στις προσεχείς ευρωεκλογές, παραιτούμαι από τη θέση του βουλευτή και παραδίδω την έδρα μου στο Ποτάμι με το οποίο είχα πρωτοεκλεγεί τον Ιανουάριο του 2015» υπογραμμίζει ο κ. Αμυράς.

Τη θέση του κ. Αμυρά στη Βουλή καταλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού στη Β΄Αθηνών, Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Σταύρος Θεοδωράκης για Γ. Αμυρά: Επιτέλους, να και ένας που κάνει το αυτονόητο

«Επιτέλους, να και ένας που κάνει το αυτονόητο. Φεύγει και πριν πάει επισήμως σε άλλο κόμμα παραδίδει την έδρα στο Ποτάμι, στους ψηφοφόρους του κινήματός μας στη Β' Αθηνών. Καλώς ήρθες Αντιγόνη Λυμπεράκη», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο Σταύρος Θεοδωράκης, μετά την παραίτηση του Γιώργου Αμυρά από το βουλευτικό αξίωμα.

«Μια αστραπή η ζωή μας...μα προλαβαίνουμε» που έλεγε ο «παππούς» μας ο Καζαντζάκης, συνεχίζει το σχόλιο του κ. Θεοδωράκη.

Διαβάστηκε 364 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Είπαν και ελάλησαν...

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων