Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013 23:29

Δεν αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος. Κασιδιάρης: «Eπικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου o Αρχηγός, ακόμα και μέσα από τη φυλακή»

Δεν αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος. Κασιδιάρης: «Eπικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου o Αρχηγός, ακόμα και μέσα από τη φυλακή»

Το συμβούλιο εφετών απέρριψε σήμερα το αίτημα αποφυλάκισης του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής. Όπως υποστήριζε στην αίτησή του,ο κ. Μιχαλολιάκος,ο οποίος είχε κριθεί προφυλακιστέος στις 3 Οκτωβρίου, "δεν συντρέχουν οι λόγοι της προσωρινής του κράτησης".

Ο αρχηγός της Χ.Α. διατηρεί το δικαίωμά του να καταθέσει εκ νέου, όταν κρίνει, αίτημα αποφυλάκισης. Έντονα αντέδρασε με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή: "Το συμβούλιο εφετών απέρριψε σήμερα το αίτημα αποφυλάκισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, που παραμένει όμηρος ενός ανθελληνικού καθεστώτος χωρίς κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο. Μοναδικό του έγκλημα η εναντίωσή του στη δικτατορία των διεφθαρμένων. Δυστυχώς για τους ανθέλληνες της μνημονιακής χούντας, η σκευωρία τους έχει καταπέσει στη συνείδηση του ελληνικού λαού και η Χρυσή Αυγή έχει καθιερωθεί ως η μοναδική εστία εθνικής αντίστασης ενάντια σ’ αυτούς που ξεπουλούν τη χώρα.
Η αιτιολόγηση της απόφασης θα μας γνωστοποιηθεί αύριο, οπότε και το νομικό τμήμα του Κινήματος θα απαντήσει με βάσιμα νομικά επιχειρήματα στην πιο βρώμικη σκευωρία της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της χώρας."

 Πάντως, όπως αποκάλυψε στη διαδικτυακή εκπομπή του ο Ηλίας Κασιδιάρης, ακόμα και μέσα από τη φυλακή, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, είναι το πιο πιθανόν, να είναι ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής, δίνοντας έτσι και απάντηση σε όσους κάνουν λόγο για εσωτερική διαμάχη και «δελφίνους». ( ακούστε τη δήλωση στο βίντεο που ακολουθεί στο: 32:19)

Διαβάστηκε 4385 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013 18:25

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων