Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 01:55

Ο «προφήτης» Κασιδιάρης. Μιλά για τις διώξεις της Χ.Α., το 2012, πριν καν γίνουν! (βίντεο)

Ήταν Μάιος του 2012, λίγο πριν τις Εθνικές Εκλογές, όταν ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, έδινε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό της Πελοποννήσου. Ακούγοντας όμως κάποιος τη συγκεκριμένη συνέντευξη δεν μπορεί παρά να χαρακτηρίσει ως «προφήτη» τον Η. Κασιδιάρη,  αφού σχολιάζει τις διώξεις της Χ.Α., χωρίς καν ακόμα να έχουν γίνει, καθώς και την άνοδο των ποσοστών μετά από αυτές! Οι δηλώσεις του είναι σαν να είναι … σημερινές!

 

Ενάμιση χρόνο πριν δήλωνε πως: «θα ενωθούν όλοι επειδή υπάρχει ο κίνδυνος της ΧΑ. Θα ενωθούν κατά της Χ.Α. μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί, επειδή μπήκαν οι νεοναζί – οι φασίστες, όπως θα λένε, στη Βουλή».
Το συγκλονιστικό, είναι πως από τότε ο εκπρόσωπος τύπου της Χ.Α. είχε προβλέψει την άνοδο του συνδέσμου μετά από τις διώξεις (κάτι που κάποιοι δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν εγκαίρως) και δήλωνε: «Αυτό θα μας ενισχύσει. Έτσι, από το περιθώριο, θα φτάσουμε στην εξουσία.»

Σαν σημερινή δήλωσή του μοιάζει και το ποιοι πολεμάνε τη Χρυσή Αυγή: «Ενοχλούνται διεθνής παράγοντες. Εβραίοι & Αμερικανοί είναι αυτοί που διοικούν στην πραγματικότητα τη χώρα & αυτοί ενοχλούνται με την είσοδο της Χ.Α. στη Βουλή.»

Όσο για την ανατροπή του πολιτεύματος, σαν να ήξερε ότι θα εγείρετο σχετικό θέμα, δήλωνε: «Έχουμε κάνει δήλωση στον Άρειο Πάγο ότι δεν σκοπεύουμε να ανατρέψουμε το πολίτευμα. Κάποια κόμματα της αριστεράς δεν έχουν κάνει. Εάν είχα τέτοια πρόθεση θα έβγαζα τανκ στους δρόμους.»

Ακούστε τα σχετικά αποσπάσματα στο βίντεο που ακολουθεί και μη ξεχνάτε ότι δεν είναι σημερινή συνέντευξη, αλλά από το 2012!

Διαβάστηκε 5604 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 02:30

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων