Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2014 22:01

Τη σχέση ΣΥΡΙΖΑ-17Νοέμβρη αποκάλυψε ο Π. Τατσόπουλος! (βίντεο)

Τη σχέση ΣΥΡΙΖΑ-17Νοέμβρη αποκάλυψε ο Π. Τατσόπουλος! (βίντεο)

Τη σχέση ΣΥΡΙΖΑ- 17Νοέμβρη,τουλάχιστον την ιδεολογική, αποκάλυψε ο Βουλευτής του κόμματος Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Αρχικά ανέφερε: "Αυτοί οι άνθρωποι δεν βρίσκονται στη φυλακή για τις ιδέες τους, αλλά γιατί σκότωσαν 23 ανθρώπους πισώπλατα. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι μπήκαν φυλακή ως δολοφόνοι και όχι ως αγωνιστές, ούτε ως μέτοχοι επαναστατικής δράσης όπως είπε ο κ. Ραγκούσης και μας σηκώθηκαν οι τρίχες όλων χθες", ωστόσο συνέχισε: "Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν από τις δηλώσεις τους ότι θεωρούσαν τον Ξηρό πολιτικό κρατούμενο. Αλλά δεν είναι η κυρίαρχη αντίληψη στο ΣΥΡΙΖΑ".

Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που σε ανακοίνωσή της, αναφέρει: "Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τατσόπουλος σε συνέντευξη του (ΣΚΑΪ TV) επιβεβαίωσε περίτρανα τη Νέα Δημοκρατία λέγοντας απόψε επί λέξει: "υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων (17Ν)".
Μετά τη δημόσια παραδοχή του βουλευτή του, ο κ. Τσίπρας αν δεν διαγράψει απόψε κιόλας τους κατά ομολογία Τατσόπουλου "συμπαθούντες" των τρομοκρατικών ιδεών της 17Ν, σημαίνει ότι ταυτίζεται με τις απόψεις τους".
Δείτε το βίντεο των δηλώσεων:

Διαβάστηκε 2198 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων