Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014 22:59

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Γιώργος Γερμενής

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Γιώργος Γερμενής

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Γιώργος Γερμενής, όπως αποφάσισαν κατά τη διάσκεψη που είχαν οι Εφέτες Ανακρίτριες  και ο αρμόδιος εισαγγελέας για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Οι βουλευτές αντιμετωπίζουν σε βαθμό κακουργήματος  τις κατηγορίες  για  διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, τις οποίες αρνούνται. Βάσει του κατηγορητηρίου η Βουλή είχε αποφασίσει την άρση της ασυλίας τους.

Οι δύο βουλευτές απολογήθηκαν από το πρωί, ενώπιον των ανακριτριών, Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, και παρουσία του εισαγγελέα κ. Ισίδωρου Ντογιάκου. Ο κ. Γερμενής παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο επί 7 ώρες, ενώ ο συνάδελφός του Π. Ηλιόπουλος, για τουλάχιστον 5 ώρες.

Ο Στάθης Μπούκουρας, που είχε κληθεί να απολογηθεί και εκείνος σήμερα, λόγω της περασμένης ώρας, θα απολογηθεί αύριο, στις 10 το πρωί.

Από το πρωί, εντωμεταξύ, έξω από το κτίριο του Εφετείου ήταν συγκεντρωμένοι εκατοντάδες μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, σε συμπαράσταση των κατηγορούμενων βουλευτών του κόμματος.

Διαβάστηκε 1433 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 00:15

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων