Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 22:26

Οι πρώτες υποψηφιότητες του ΔΗΜΑΡ σε Περιφέρειες και Δήμους

Στις πρώτες υποψηφιότητες σε περιφέρειες της χώρας κατέληξε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη σημερινή της συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ,

ενώ συζήτησε κατ΄ αρχήν τα βασικά σημεία της συμφωνίας με προσωπικότητες και κινήσεις για τη συγκρότηση του «τρίτου πόλου».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η ΔΗΜΑΡ πρόκειται να στηρίξει στην Περιφέρεια Ηπείρου τον Γ. Ζάψα, μέλος της Κ.Ε του κόμματος, στο Βόρειο Αιγαίο τον Γ. Σπιλάνη, πανεπιστημιακό, στην Κρήτη τον Α. Ανιψητάκη, μέλος της Κ.Ε του κόμματος και στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη τον Β. Τραϊφόρο , επίσης μέλος της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οριστικοποιήθηκαν οι υποψηφιότητες δημάρχων, του Κ. Βλάχου για το Μαρούσι , του Τ. Καφατσάκη στου Ζωγράφου , του Χ. Βοσκόπουλου στην Καισαριανή , του Γ. Αράπογλου στη Νέα Φιλαδέλφεια και Χαλκηδόνα, του Γ. Κονδύλη στον Άλιμο, του Γ. Τσουκαλά νυν δημάρχου στην Ελευσίνα, του Γ. Ιωακειμίδη ,νυν δημάρχου, στην Νίκαια και Α. Γ. Ρέντη, του Γ. Βάμβουκα στα Χανιά και του Γ. Χάλαρη στην Θήρα.

Διαβάστηκε 1634 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων