Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 17:12

ΑΝΕΛ: Το να συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν σημαίνει ότι έχουμε γίνει ίδιοι

ΑΝΕΛ: Το να συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν σημαίνει ότι έχουμε γίνει ίδιοι

«Κάνουμε τιτάνιο αγώνα για να ενισχύσουμε τα νησιά μας» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «AIGAIO 365.GR», υποστηρίζοντας ότι για τους ΑΝΕΛ «η νησιωτικότητα είναι κορυφαίο ζήτημα».

Η εκπρόσωπος του κόμματος σημείωσε, ότι «ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στα νησιά μας, για αυτό βρίσκεται συνεχώς σε ταξίδια σε όλα τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, προκειμένου να μπορεί να αφουγκράζεται τα προβλήματα των κατοίκων, αλλά και να δίνει λύσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, μέσα από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας βλέπουμε πως παρεμβαίνει, για παράδειγμα με την επανίδρυση της ΜΟΜΚΑ, αλλά και με την ανεκτίμητη βοήθεια που και οι στρατιωτικοί γιατροί προσφέρουν πλέον στους συμπολίτες μας των ακριτικών περιοχών».

Η κ. Μανταλένα Παπαδοπούλου, στη συνέντευξή της ξεκαθάρισε, ότι για τους ΑΝΕΛ «η νησιωτικότητα είναι κορυφαίο ζήτημα. Άλλωστε, αποτελεί επιταγή του Συντάγματος. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να στηριχθούν τα νησιά και για αυτό γίνεται φιλότιμη προσπάθεια, στο μέτρο του δυνατού, με την έννοια ότι η πατρίδα μας αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα».

Διαβάστηκε 1204 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων