Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 15:31

Στ. Θεοδωράκης: Ελπίζουμε ο πρωθυπουργός να πείσει το κόμμα του ότι αυτό το μαρτύριο της σταγόνας πρέπει να τελειώσει

Στ. Θεοδωράκης: Ελπίζουμε ο πρωθυπουργός να πείσει το κόμμα του ότι αυτό το μαρτύριο της σταγόνας πρέπει να τελειώσει

Την ανάγκη να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση τις επόμενες μέρες για να σταματήσει το «μαρτύριο της σταγόνας», επισήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την καθυστέρηση, με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στα γραφεία της ΔΕΔΘ-Helexpo.

«Ελπίζουμε ο πρωθυπουργός να πείσει το κόμμα του, τους υπουργούς του, τους βουλευτές του, ότι αυτό το μαρτύριο της σταγόνας πρέπει να τελειώσει. Βρισκόμαστε σε μια οριακή στιγμή. Η πολιτική αβεβαιότητα, η οικονομική αβεβαιότητα, μειώνει τη δραστηριότητα, μειώνει ακόμα και το τουριστικό ενδιαφέρον για τη χώρα μας. Ελπίζουμε ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε το τέλος της αξιολόγησης» δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε:

«Βέβαια, όταν τελειώσει η αξιολόγηση πρέπει να κάνουμε και τον απολογισμό και να δούμε για άλλη μια φορά πόσα χάσαμε από αυτή την πολύμηνη καθυστέρηση και να μας πει η κυβέρνηση αν κάτι έχουμε κερδίσει. Το πόσα χάσαμε είναι δεδομένο. Για μας είναι δεδομένο ότι δεν κερδίσαμε, πέρα από το ότι δώσαμε ένα χρόνο στο κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, στο κόμμα ΑΝΕΛ να πείσουν τους ανθρώπους τους στη Βουλή ότι αυτή η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει».

Διαβάστηκε 1037 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων