Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 18:58

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΡΑΝΤΖΗΣ υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Πειραιά.

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΡΑΝΤΖΗΣ υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Πειραιά.

Κείμενο: Τσέγκα Μαρία
  
    Ένας από τους πιο δραστήριους Πειραιώτες ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Πειραιά. Ο Αντώνης Μοραντζής, γιος του Μανιάτη Αντιναυάρχου (Ο) Π.Ν. ε.α. και της Κρητικιάς Μαρίας Μαράκη, θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές στον Πειραιά. Αυτή την φορά, όμως, μετά από μία επιτυχημένη θητεία, εννέα ετών, ως διαμερισματικού συμβούλου στο Α' Διαμέρισμα Πειραιά, είναι υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με τον συνδυασμό "Πειραιάς- Πόλη- Πρότυπο" του ιατρού Νίκου Βλαχάκου.
    Ο δραστήριος Πειραιώτης είναι γέννημα θρέμμα της πόλης, καθώς γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, εδώ πήγε σχολείο, ζει και εργάζεται. Η αγάπη για την πόλη του εκδηλώνεται μέσα από τη συμμετοχή του σε διάφορους τομείς προσφοράς. Για σχεδόν μία δεκαετία προσέφερε τις υπηρεσίες του για την επίλυση καθημερινών ζητημάτων των συμπολιτών του ως διαμερισματικός σύμβουλος, συμμετέχει ενεργά στον Σύνδεσμο Αποφοίτων της Ιωνιδείου, αποδεικνύοντας την ειλικρινή αγάπη του για το σχολείο του, εξακολουθεί να στηρίζει έμπρακτα κάθε προσπάθεια των Προσκόπων Πειραιά, των οποίων από παιδί υπήρξε μέλος και συμμετέχει ενεργά σε συλλόγους και δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης, δείχνοντας το άοκνο ενδιαφέρον του για τους συμπολίτες του και την πόλη του.
    Ο Αντώνης Μοραντζής είναι ένα από τα πρόσωπα που γεννούν ελπίδα για την αυτοδιοίκηση του αύριο. Έχει αίσθηση της ευθύνης και του καθήκοντος που αναλαμβάνει κάθε φορά με την εκλογή του και τα κίνητρα της συμμετοχής του στις αυτοδιοικητικές διαδικασίες εξακολουθούν να είναι ειλικρινή και ανιδιοτελή. Εάν επιθυμείτε να στηρίξετε ανθρώπους που ως μόνο γνώμονα έχουν την προσφορά στους συμπολίτες τους και την βελτίωση της καθημερινότητας στον Πειραιά, η επιλογή του Αντώνη Μοραντζή είναι η καταλληλότερη.

Ακολουθεί η δήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητας και το βιογραφικό του Αντώνη Μοραντζή
"Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε την αγάπη μου για τον Πειραιά. Είναι η πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα, σπούδασα και εργάζομαι. Τα τελευταία εννιά χρόνια, έχω υπηρετήσει την πόλη μας από τη θέση του Κοινοτικού Συμβούλου της Α' Δημοτικής Κοινότητας. Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Βλαχάκου, για να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς - Πόλη - Πρότυπο», ώστε να έχω τη δυνατότητα να συνεχίσω την προσφορά μου, προς τον τόπο μας, από μια θέση μεγαλύτερης ευθύνης. Ο αγώνας όλων μας, για τον Πειραιά που μας αξίζει, δεν πρέπει να σταματά ποτέ." ΑΝΤΩΝΗΣ Γ. ΜΟΡΑΝΤΖΗΣ

 1 1024x768

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Αντώνης Γ. Μοραντζής γεννήθηκε στον Πειραιά το 1991. Είναι γιος του Γεωργίου Μοραντζή Αντιναυάρχου (Ο) Π.Ν. ε.α. και της Μαρίας Μαράκη. Κατάγεται από την Κοίτα της Λακωνικής Μάνης και από τα Χανιά της Κρήτης. Είναι εγγονός του Αντώνη Μαράκη που είχε την βιοτεχνία εφαπλωμάτων στη περιοχή Βρυώνη.
Είναι απόφοιτος του Πειραματικού Λυκείου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας, φοιτητής της Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου (MBA-TQM) Διοίκησης Επιχειρήσεων & Ολική Ποιότητα του Πανεπιστημίου Πειραιά.
2 1024x768Έχει εργαστεί ως Λογιστής σε Λογιστικά & Φοροτεχνικά γραφεία, ενώ σήμερα είναι σε Λογιστήριο Οικονομικής Διεύθυνσης. Επίσης, είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος .
Από το 2010 εξελέγην ως ο νεότερος Κοινοτικός Σύμβουλος της Α’ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Πειραιά. Την ίδια χρονική περίοδο είχε διατελέσει Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και Αθλητισμού της Α΄ Κοινότητας καθώς και μέλος του Δ. Σ. του Ο.Π.Α.Ν. Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας . Το 2014 επανεξελέγην πρώτος σε σταυρούς Κοινοτικός Σύμβουλος της Α’ Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Πειραιά.
Από το 2006 εντάχθηκε στο δυναμικό της ΟΝΝΕΔ Πειραιά. Έχει διατελέσει  πρόεδρος της Τ.Ο. Αγ. Βασιλείου & Φρεαττύδας, υπεύθυνος των παραγωγικών και επαγγελματικών φορέων της Νομαρχιακής Επιτροπής ενώ σήμερα είναι Αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Α’ Πειραιά και Νήσων.
Από το 2002 έως και σήμερα ασχολείται ενεργά με τους Προσκόπους στον Πειραιά και του έχει απονεμηθεί από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων η τιμητική διάκριση “ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ ΕΘΝΟΥΣ” . Σήμερα είναι έφορος του Συνδέσμου Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, όπου είναι μέλος του Δ.Σ. από το 2010. Από το 2015 έως 2018 διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Απανταχού Μανιατών. Επίσης Τακτικό Μέλος στον Πειραϊκό Σύνδεσμο Πειραιά.

Διαβάστηκε 240 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 14:04
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 10/3: To «Young Talents Play in the City» πηγαίνει στον Πειραιά!

Δημοφιλή Άρθρα

Είπαν και ελάλησαν...

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων