Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 14:41

Ο Νίκος Καλογερόγιαννης υπ. δημοτικός σύμβουλος με τον Ν. Βλαχάκο

Ο Νίκος Καλογερόγιαννης υπ. δημοτικός σύμβουλος με τον Ν. Βλαχάκο

Ο Νίκος Καλογερόγιαννης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ιατρό Νίκο Βλαχάκο. Η πολυετής εμπειρία στα κοινά της πόλης μας και η ειλικρινής πρόθεσή του να προσφέρει στη διοίκηση του δήμου και στους συμπολίτες του, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για τον δραστήριο Πειραιώτη.
Ακολουθεί το βιογραφικό του Νίκου Καλογερόγιαννη και η δήλωση υποψηφιότητάς του.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στον Πειραιά. Παντρεύτηκα και απέκτησα δύο κόρες, την Ευαγγελία (πτυχιούχο του Παντείου Πανεπιστημίου) και την Αρετή (πτυχιούχο Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών).
Αποφοίτησα από την Ανωτέρα Σχολή Προσωπικού του ΟΤΕ, όπου εργάσθηκα για 35 χρόνια ως ανώτερο στέλεχος και σήμερα είμαι μέλος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΕ .
Υπηρέτησα στις Ειδικές Δυνάμεις ως Καταδρομέας και αποφοίτησα από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών.
Έφηβος συμμετείχα ως ποδοσφαιριστής σε διάφορα ποδοσφαιρικά σωματεία όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ΝΗΑΡ-ΗΣΤ Χαλκηδώνος, ΑΟΑΔ, Πανηλειακός κ.α. Υπήρξα προπονητής τα παιδικά και εφηβικά τμήματα των σωματείων ΦΛΟΓΑ ΜΑΝΗΣ και Α.Ο. Αγίου Δημητρίου Πειραιά. Συμμετείχα στο Δ.Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, στο Δ.Σ. Σωματικής Αγωγής του Πειραϊκού Συνδέσμου και είμαι Παρατηρητής της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Είμαι ιδρυτής και πρόεδρος του εκπολιτιστικού εξωραϊστικού συλλόγου Σολοτερίου Λακωνίας "Οι Άγιοι Ταξιάρχες" και διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών "Η Μάνη".
Ήμουν Πρόεδρος της 63ης Σχολικής Επιτροπής (30ο δημοτικό σχολείο και 6ο Νηπιαγωγείο) και είμαι μέλος του ΔΣ της 32ης και 19ης Σχολικής Επιτροπής (29 νηπιαγωγείο, Πειραματικό Γυμνάσιο Ζαννείου και Γυμνάσιο Καμινίων.
Είμαι μέλος του Δ.Σ. στα ΚΑΠΗ Νέου Φαλήρου.
Είχα εκλεγεί αναπληρωματικός νομαρχιακός σύμβουλος στην περιφέρεια Αθηνών - Πειραιώς με το συνδυασμό του Θ. Κατριβάνου και δημοτικός σύμβουλος στο Ε' διαμέρισμα Πειραιά με το συνδυασμό του Σ. Παπαπολίτη.
Σήμερα είμαι Αντιπρόεδρος στο Β' διαμέρισμα του Δήμου Πειραιά.

Δήλωση Υποψηφιότητάς
Αγαπητοί Δημότες του Πειραιά, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στο δήμο μας, στο πλευρό του Νίκου Βλαχάκου και να ζητήσω την ψήφο σας, γιατί θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ στην προσπάθεια αναγέννησης και αναδιοργάνωσης της πόλης του Πειραιά.
Η εμπειρία μου και η πολυετής ενασχόλησή μου με τα κοινά και ιδιαιτέρως με την τοπική αυτοδιοίκηση και τον αθλητισμό, με ωθούν να προσπαθήσω να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι, για να φτιάξουμε τον Πειραιά που μας αξίζει και η μάχη της επιβίωσης που δίνουμε όλοι μας καθημερινά, να μετατραπεί σε μία ευχάριστη και ποιοτική διαβίωση, με περισσότερους χώρους πρασίνου, με καθαρότερος δρόμους και πεζοδρόμια, με περισσότερους χώρους άθλησης και παιχνιδιού για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας και όλα αυτά μέσα σε ένα ασφαλέστερο περιβάλλον για όλους μας.
Σημαντική παράμετρος βέβαια, μέσα στη γενικότερη οικονομική κρίση που διανύουμε, είναι να επιτύχουμε όλα τα παραπάνω, με σωστή και αυστηρή οικονομική διαχείριση, πλήρης εκμετάλλευση των πόρων του δήμου μας χωρίς την αφαίμαξη και την οικονομική επιβάρυνση του πολιτών και των επιχειρήσεων του δήμου μας.
Με εκτίμηση
Νίκος Γ. Καλογερόγιαννης

Διαβάστηκε 2983 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 03:01