Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014 10:45

Ο Κώστας Καρέκλης, μας συστήνεται & ζητά την ψήφο μας με ένα … βίντεο! Δείτε το!

Ο Κώστας Καρέκλης, είναι ένας Πειραιώτης με φρέσκιες ιδέες και ιδιαίτερα δημιουργικός, γι'αυτό και αποφάσισε να ζητήσει την ψήφο των συμπολιτών του με έναν πρωτότυπο τρόπο.
Με ένα βίντεο μας συστήνεται και εξηγεί γιατί είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


Ένα βίντεο γεμάτο Πειραιά, που θα μπορούσε να αποτελέσει ακόμα και μέσο τουριστικής προβολής της πόλης μας. Γεγονός που αποδεικνύει πως τον Κώστα Καρέκλη δεν τον ένοιαζε μόνο η προσωπική του προβολή…
Μας «συστήνεται», μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια στον Πειραιά, τα μαθητικά στο "Ταγκόπουλου" & "Saint Paul", τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στην οικογενειακή του επιχείρηση, το ρίσκο με τα προσωπικά βήματα στον χώρο της εστίασης & την επαγγελματική του επιτυχία με το cafe SPORTS CLUB στη Φρεαττύδα, την οικογένειά του και την σχέση του με τους ιδρυτές του Ολυμπιακού, τους Ανδριανόπουλους, αφού η μητέρα του είναι από αυτήν την οικογένεια.

Αξίζει να δείτε το βίντεο, όχι μόνο για να γνωρίσετε τον Κώστα Καρέκλη, αλλά και γιατί μας εξηγεί γιατί είναι και πάλι υποψήφιος, αφού το 2010 ήταν υποψήφιος και είχε εκλεγεί Κοινοτικός Σύμβουλος της Α' κοινότητας Πειραιά. Όπως λέει «δεν με νοιάζουν οι θέσεις ή η πρωτιά, αλλά τα κοινά. Θέλω να ασχολούμαι με την πόλη μου».
Ξεχωριστή φράση στο βίντεο: «Στον Πειραιά με το απέραντο γαλάζιο, μπορείς να κοιτάξεις παντού ελεύθερα. Και έτσι ελεύθερα να σκέφτεσαι». Και αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια για την πόλη μας…

Facebook: https://www.facebook.com/KAREKLHS

Δίετε το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστηκε 3744 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014 11:03

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων