Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014 20:38

Μας Ενώνει ο Πειραιάς:Παλαιοκομματισμός & εκμετάλλευση παιδιών τα χθεσινά.Ευτυχώς η Κυριακή είναι κοντά

Μας Ενώνει ο Πειραιάς:Παλαιοκομματισμός & εκμετάλλευση παιδιών τα χθεσινά.Ευτυχώς η Κυριακή είναι κοντά

Από το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ», εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Τα όσα συνέβησαν χθες στο Στάδιο Καραϊσκάκη, αποτελούν μνημείο παλαιοκομματισμού και εκμετάλλευσης του πιο ευαίσθητου τμήματος της ελληνικής κοινωνίας: Των παιδιών.  Το ηθικό κρίνεται από την κοινωνία  και το Νόμιμο από την Οργανωμένη Πολιτεία  και τους Φορείς της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, που καλούμε να παρέμβουν. Οι δικαιολογίες που δόθηκαν δεν πείθουν κανένα αλλά εκθέτουν ακόμη περισσότερο τους υπευθύνους για αυτήν την πράξη ντροπής. Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα τους ξεσκεπάζουν.
Εκείνο όμως που κρίνεται άμεσα και από τον κάθε πολίτη είναι η ευκολία με την οποία είπε δημόσια  ψέματα ο υποψήφιος κ. Μώραλης. Ενώπιον της τηλεόρασης εξαπάτησε τους πολίτες και του Πειραιά και της Ελλάδας που παρακολουθούσαν το δελτίο Ειδήσεων του MEGA. Αυτό είναι το νέο ήθος που δήθεν πρεσβεύει; Το ψέμα και η εξαπάτηση των πολιτών; Ευτυχώς η Κυριακή είναι αύριο και οι πολίτες του Πειραιά θα δώσουν την απάντηση που αξίζει.

Διαβάστηκε 1638 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014 20:46

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων