Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 12:14

Η απάντηση του Β. Μιχαλολιάκου στον "δικό του" Ν. Αμοργιανό, που είπε πως ο δήμαρχος υπονομεύει τη Δημοκρατία

Η απάντηση του Β. Μιχαλολιάκου στον "δικό του" Ν. Αμοργιανό, που είπε πως ο δήμαρχος υπονομεύει τη Δημοκρατία

Απάντηση μέσω δελτίου τύπου δίνει ο συνδυασμός του Βασίλη Μιχαλολιάκου στον Νίκο Αμοργιανό, Δημοτικό Σύμβουλο & Αντιδήμαρχο Πειραιά με το Βας. Μιχαλολιάκο τη θητεία που ολοκληρώνεται. Θυμίζουμε πως χθες ο κ. Αμοργιανός, έκανε λόγο σε δηλώσεις του για υπονόμευση του Συντάγματος και της Δημοκρατίας από τον Μιχαλολιάκο.
Ακολουθούν τα δύο κείμενα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πριν να στεγνώσει το μελάνι των καταγγελιών μας για τα νέα ήθη, που εισάγει στον Πειραιά το μόρφωμα του συνδυασμού  της διαπλοκής και του Μπερλουσκονισμού, άλλος ένας δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού μας απεχώρησε γιατί…είδε ξαφνικά «το φως το αληθινό».
Επειδή όμως δεν γνωρίζουν τίποτα από λαϊκό φιλότιμο, δεν καταλαβαίνουν ότι κάθε κλαδί που κόβουν από το δέντρο μας  έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.
Μας απαλλάσσουν από εκείνους που έχουν λιγότερες αντοχές στον αγώνα που δίνουμε για τον Πειραιά και συγχρόνως μας ατσαλώνουν και μας θεριεύουν.
Αυτή η τακτική που όμοιά της δεν έχει γνωρίσει η χώρα από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, θα πάρει την κατάλληλη απάντηση από τους Δημοκρατικούς πολίτες του Πειραιά την ερχόμενη Κυριακή.
Με την κόψη του ψηφοδελτίου τους θα σπάσουν το απόστημα που απειλεί τον οργανισμό της πόλης.
Γιατί η  λογική «έχω λεφτά και κάνω ότι θέλω», προσβάλλει βάναυσα την υπερηφάνειά τους και το ήθος του Πειραιά.
Γραφείο Τύπου
Δημοτικός Συνδυασμός: ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Βασίλη Μιχαλολιάκου


Ο μέχρι σήμερα  αντιδήμαρχος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων και Γενικός Γραμματέας του Ο.Π.Α.Ν Νίκος Αμοργιανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τα τελευταία γεγονότα στον Πειραιά, με την προσπάθεια του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου να θέσει διαχωριστικές γραμμές στην πόλη μας και να δημιουργήσει καθεστώς τρομοκρατίας ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών, είναι μακριά από τις πολιτική μου σκέψη και την αισθητική μου. Ως άνθρωπος του Πολιτισμού, αλλά κυρίως ως εν ενεργεία αντιδήμαρχος, δεν ήταν δυνατό να μείνω αδιάφορος μπροστά σε δηλώσεις και πρακτικές που υπονομεύουν το ίδιο το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία, αφού είναι κοινώς αποδεκτό, πως από την πλευρά του κ. Μιχαλολιάκου, αγνοείται καταφανέστατα η ετυμηγορία του πειραϊκού λαού την περασμένη Κυριακή».

 

Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι: tsegkanews.gr

Διαβάστηκε 2092 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 12:25

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων