Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014 11:39

Με αξιοπρέπεια αποδέχθηκε την ήττα του ο Μιχαλολιάκος

Λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ, με την ανακοίνωση του πρώτου αποτελέσματος από το ΥΠΕΣ για το δήμο Πειραιά -μόλις το 1%- & χωρίς να περιμένει περισσότερα αποτελέσματα, ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, ανακοίνωσε το εκλογικό αποτέλεσμα για τον δήμο, έξω από το εκλογικό του κέντρο, στην οδό Δραγάτση. «Παιδιά, χάσαμε» είπε και διατύπωσε τον απόλυτο σεβασμό του προς την ετυμηγορία του πειραϊκού λαού, που προτίμησε μια αλλαγή.

Η δήλωση αναλυτικά:
«Χάσαμε. Στη Δημοκρατία η δύναμη είναι ο λαός. Αποφασίζει. Έχει δικαίωμα και για το σωστό, έχει δικαίωμα και για το λάθος. Να εκφράσω την ευχή η απόφασή του να είναι η σωστή. Πριν από λίγο τηλεφώνησα στον κ. Μώραλη και του ευχήθηκα καλή επιτυχία.  Γιατί πάνω από όλα πρέπει να είναι ο Πειραιάς και πάνω από όλα η Ελλάδα. Μιας και οι σημερινές εκλογές είναι και τριπλές. Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλες και όλους τους φίλους μου, τους στενούς μου συνεργάτες, τον πολύ –πολύ σημαντικό συνδυασμό που είχα και έχω. Που έδωσε έναν αγώνα εκπληκτικό. Με ποιότητα, ήθος και πάθος για την πόλη που  αγαπάμε.
Να ευχαριστήσω τα μέλη της οικογένειάς μου, την μονάκριβη κόρη μου, τη γυναίκα μου, τα αδέρφια μου. Δεν μου ταιριάζει ο ρόλος του παραπονιάρη. Ούτως ή άλλως ο Πειραϊκός λαός μου έχει χαρίσει πολλές - πολλές εκλογές. Κάποια στιγμή έπρεπε και εγώ να γευτώ τι θα πει και πίκρα μιας ήττας. Σας βεβαιώ ότι δεν νιώθω πικραμένος. Ίσως και νιώθω λυτρωμένος.   Θέλω να ευχαριστήσω τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που παρακολουθούσαν αυτήν την μάχη στον Πειραιά και έχει μια ιδιαιτερότητα.  Και να τους υποσχεθώ ότι δεν θα κιοτέψω. Δεν αποχωρώ από την πολιτική. Είμαι παρών για τον Πειραιά και την πατρίδα. Και πάλι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους μοναδικούς μου συνεργάτες, στους άξιους Δημοτικούς Συμβούλους και Αντιδημάρχους που έμειναν όρθιοι. Που δεν κιότεψαν.  Στα νέα παιδιά που στελεχώνουν το συνδυασμό μου. Τις επόμενες ώρες και ημέρες θα συνέλθει ο συνδυασμός για να πάρει τις τελικές αποφάσεις.»

 

 

Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι: tsegkanews.gr

Διαβάστηκε 1745 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014 12:29

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων