Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 14:16

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΡΚΙΔΗ ΣΕ «ΑΡΧΑΙΟΥΣ» ΤΗΣ Κ.Ε.Ε.Ε.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΡΚΙΔΗ ΣΕ «ΑΡΧΑΙΟΥΣ» ΤΗΣ Κ.Ε.Ε.Ε.

 

«Των οικιών ημών εμπιπραμένων, υμείς άδετε»
Εδώ καίγονται τα σπίτια μας, κι εσείς τραγουδάτε!

Εδώ και καιρό, τα Επιμελητήρια αργοπεθαίνουν και το Προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος συνεχίζει να ασχολείται με τη σταχυολόγηση παραποιημένων στοιχείων για αήθεις χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου, αναπαράγοντας μικροπρεπείς ανακοινώσεις, ενώ έχει  πολύ σοβαρότερες ευθύνες να αντιμετωπίσει.

Η «κοινότητα» της Διοικούσας Επιτροπής της Κ.Ε.Ε.Ε., εκτός από μικρή, είναι πολύ λίγη για να εκπροσωπεί τα ιστορικά Επιμελητήρια της Χώρας, όπως είναι το Ε.Β.Ε.Π. Οι μάσκες της ανεπάρκειας, χαιρεκακίας και εμπάθειας έπεσαν, όπως θα εκπέσουν και οι ίδιοι μπροστά στην αποτυχία να επιτελέσουν το έργο τους.

Χαίρομαι, που δημόσια έκαναν γνωστό ότι «η υποψηφιότητά μου στις Ευρωεκλογές δεν έτυχε της υποστήριξης της Επιμελητηριακής κοινότητας», καθώς και ότι «δεν έχουν ανάγκη από εκπροσώπους που μπροστά στις άμετρες προσωπικές τους φιλοδοξίες, αναζητούν μόνο αξιώματα και καρέκλες», κρίνοντας εξ’ιδίων τα αλλότρια.
Αν και «ηττημένος», θα συνεχίσω να προσπαθώ, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα των Επιμελητηρίων και ευχαριστώ όλους τους αυτόφωτους Προέδρους τους, οι οποίοι με βοήθησαν να σταθώ αξιοπρεπώς. Αντιθέτως, αφήνω στην κρίση όλης της επιχειρηματικής κοινότητας τα έργα και τις ημέρες της σημερινής διοίκησης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

 

 

Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι: tsegkanews.gr

Διαβάστηκε 3243 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων