Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 20:36

Τελέστηκε ο αγιασμός της Ακαδημίας του Ολυμπιακού

Τελέστηκε ο αγιασμός της Ακαδημίας του Ολυμπιακού

Με ευχές για μία χρονιά γεμάτη ποδοσφαιρικές και προσωπικές επιτυχίες τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο καθιερωμένος αγιασμός της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Παρόντα ήταν φυσικά όλα τα μέλη της Ακαδημίας - σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο και οι φιλόδοξοι ποδοσφαιριστές – κι εκπρόσωποι της ΠΑΕ, ανάμεσα στα οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Θρύλος ΑΕ», κ. Γιώργος Παύλου, ο Γενικός Αρχηγός της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ολυμπιακού, κ. Γρηγόρης Γεωργάτος, o τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, κ. Θοδωρής Ελευθεριάδης, ο τεχνικός σύμβουλος και σκάουτερ της Διεύθυνσης Ακαδημίας, κ. Γιώργος Αμανατίδης και ο Διευθυντής Επικοινωνίας, κ. Κώστας Καραπαπάς.

Ο πατήρ Γερβάσιος της Μητρόπολης της Νίκαιας που τέλεσε το μυστήριο ευχήθηκε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας καλή επιτυχία στη νέα σεζόν με... πολλά γκολ, όπως είπε χαρακτηριστικά, με τον κ. Παύλου να παίρνει στη συνέχεια τον λόγο, τονίζοντας:

«Θέλω να σας ευχηθώ μια καλή χρονιά, με υγεία και καλή πρόοδο στα μαθήματά σας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς στον Ολυμπιακό, εκτός από καλοί ποδοσφαιριστές, να είσαστε και καλοί μαθητές, γιατί αυτό είναι το διαβατήριο για τη ζωή. Θέλω επίσης να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία σε αυτό που αγαπάτε και με το οποίο θέλετε να ασχοληθείτε και να πετύχετε».

Εν συνεχεία, οι παίκτες που αρίστευσαν στις σχολικές τους υποχρεώσεις παρέλαβαν τους επαίνους τους, αποδεικνύοντας ότι ο Θρύλος δεν επιθυμεί να «παράγει» μόνο ταλαντούχους αθλητές, αλλά και σπουδαίους ανθρώπους.

Μάλιστα, η χαρά όλων ήταν ακόμα μεγαλύτερη, καθώς, με την ανακοίνωση των βάσεων σήμερα, δύο παίκτες της Κ20 εξασφάλισαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση: ο Γεώργιος Καναβέτας στο ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων Γρεβενών και ο Χαράλαμπος Ρετζής στο ΤΕΙ Τεχνολογίας Γεωπονίας Καλαμάτας!

Πριν ο πατήρ Γερβάσιος ευλογήσει και τους υπόλοιπους χώρους του προπονητικού κέντρου, ο αρχηγός της ομάδας Νέων, Δημήτρης Βέργος, μίλησε επίσης για τη σημασία του να συνδυάζει κανείς το ποδόσφαιρο με τις σχολικές του υποχρεώσεις:

«Εύχομαι να έχουμε όλοι καλή χρονιά και να είμαστε υγιείς. Στα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο, θέλω να πω να είναι και στο σχολείο τους το ίδιο καλοί, γιατί χρειάζονται και τα δύο: και το ποδόσφαιρο και το σχολείο».

Πλέον, όλοι εύχονται η νέα χρονιά να είναι γεμάτη με ακόμα περισσότερες επιτυχίες!

 

Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι: tsegkanews.gr

Διαβάστηκε 2116 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων