Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 18:38

Ιταλική Repubblica: «Τον Μαρινάκη σκέφτεται ο Σαμαράς για Πρόεδρο Δημοκρατίας!»

Ιταλική Repubblica: «Τον Μαρινάκη σκέφτεται ο Σαμαράς για Πρόεδρο Δημοκρατίας!»

Μας πήραν χαμπάρι, και στην Ιταλία, πως ψάχνουμε για ... Πρόεδρο Δημοκρατίας. Έτσι λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες, η έγκυρη ιταλική εφημερίδα «Lα Repubblica», δημοσίευσε ένα μάλλον ευφάνταστο σενάριο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το οποίο φέρει την υπογραφή του δημοσιογράφου Φεντερίκο Φουμπίνι, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται πολύ σοβαρά να προτείνει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Η ιταλική εφημερίδα αναφέρεται στον κίνδυνο που διατρέχει η κυβέρνηση Σαμαρά να οδηγηθεί σε εκλογές στην περίπτωση που η παρούσα Βουλή δεν εκλέξει Πρόεδρο, τονίζοντας πως λείπουν 29 ψήφοι για την απαιτούμενη πλειοψηφία των 180 βουλευτών.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρίσκεται μεταξύ των επικρατέστερων υποψηφίων για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα, αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, καθώς "ο κ. Σαμαράς προσβλέπει στα εκατομμύρια των ψήφων του πιο λαοφιλούς αθλητικού συλλόγου της χώρας". Μια πιθανή υποψηφιότητα του προέδρου του θα έδινε την απαιτούμενη τονωτική ένεση στη κυβέρνηση να ξεπεράσει το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις.  

Το άρθρο στη σελίδα της εφημερίδας: http://www.repubblica.it/economia/2014/10/17/news/atene_riaccende_l_allarme_l_europa_pi_debole_per_poter_reggere_a_un_altro_terremoto-98297444/

Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι:

https://www.facebook.com/pages/tsegkanewsgr/248970795252535

Διαβάστηκε 3240 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 18:47

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων