Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 16:09

Ευχαρισήριο του «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ» για την έμπρακτη αγάπη στην εκδήλωση αλληλεγγύης

Ευχαρισήριο του «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ» για την έμπρακτη αγάπη στην εκδήλωση αλληλεγγύης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ» Όμιλος Γυναικών Πειραιά, για τις Τέχνες, τα γράμματα, τον Πολιτισμό, τις Επιστήμες, εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους ευαισθητοποιήθηκαν στην Πρόσκληση μας για Συγκέντρωση Τροφίμων και λοιπών ειδών, για τις οικογένειες που στηρίζει ο Σύλλογος «ΑΓΑΠΩ» (ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ).
Η προσφορά τους ήταν σημαντική και πολύτιμη και συνέβαλε στην επιτυχή υλοποίηση της προσπάθειάς μας.

Εκφράζουμε ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες στο Δήμαρχο Πειραιά κο Γιάννη Μώραλη , καθώς και την Πρόεδρο & το Δ.Σ της Β΄ Κοινότητας Πειραιά, που μας έδωσαν την άδεια να πραγματοποιηθεί η υπαίθρια δράση μας.
Ευχαριστούμε για την ουσιαστική βοήθεια που προσέφεραν από το Σώμα Σαμαρειτών – Διασωστών – Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πειραιά, τους Αντώνη Τσάκωνα, Αλεξάνδρα Σκάντζη και Έφη Σκουρλή.
Ευχαριστούμε το 1ο Σώμα Ναυτοπροσκόπων για το κιόσκι, που μας παραχώρησε.
Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες Σκλαβενίτης ΑΕΕ και Τσιρίκος Κατασκευαστική Γλυφάδας.

Τέλος ευχαριστούμε τις Εφόρους του Ομίλου μας, που υποστήριξαν, στήριξαν και συνέβαλαν με την ενεργό συμμετοχή τους: Την Χειρουργό-Μαιευτήρα-Γυναικολόγο Εύα Μαραγκουδάκη, τις Συγγραφείς Μαρία Τζιρίτα και Βασιλική Λεβεντάκη, την Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας Μαριάννα Μπρα την Ψυχολόγο Τζίνα Τέντζερη καθώς και την Έφορο Εθελοντισμού Ρηνιώ Κεντρωτά από το Σώμα του ΕΕΣ.

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας.

Η Ιδρύτρια & Πρόεδρος
Νανά Λάτση

Διαβάστηκε 2281 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Είπαν και ελάλησαν...

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων