Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 22:49

ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ Γ’ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ Γ’ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης στο Φάληρο και τη Μυρτιδιώτισσα παραβρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστο Αγραπίδη. Ο Δήμαρχος Πειραιά αντάλλαξε ευχές με τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης και αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες από τη νέα δημοτική αρχή για τη στήριξη και την αναβάθμιση των Κέντρων.

 
Ο κ. Μώραλης μιλώντας στα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε προχωρήσαμε σε παρεμβάσεις που έχουν σχέση με τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης. Βάλαμε υπολογιστές, ώστε να ξεκινήσει η συνταγογράφηση. Κάναμε μια μεγάλη γιορτή για όλα τα Κέντρα Αγάπης στο ΣΕΦ και νομίζω ότι όλοι το χαρήκαμε. Οργανώσαμε μια εκδρομή και θέλω να πιστεύω ότι περάσατε καλά. Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε ακόμη και στο θέμα των αναλωσίμων και νομίζω ότι καλύψαμε αυτές τις ανάγκες. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα προβλήματα. Αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχει μια τακτική επικοινωνία, να αισθάνεστε ότι είμαστε κοντά και εγώ προσωπικά και ο Αντιδήμαρχος και οι Διευθυντές. Να μεταφέρετε τα προβλήματά σας στους ανθρώπους που βοηθούν στη λειτουργία των Κέντρων Αγάπης. Και θέλω να τους ευχαριστήσω επειδή πολλές φορές ξεπερνούν τον εαυτό τους,  λόγω της έλλειψης προσωπικού. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο να είμαστε λίγο καλύτεροι. Να νοιώθετε ότι είναι κοντά σας η Δημοτική Αρχή. Και πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάμε καλύτερα».  

Ο κ. Αγραπίδης από την πλευρά του τόνισε:
«Φυσικά γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προβλήματα στα Κέντρα Αγάπης. Νοιώθουμε την ευθύνη και κρινόμαστε από τη δουλειά που κάνουμε εδώ. Γι’ αυτό από την πρώτη στιγμή προσπαθήσαμε, παρόλα τα οικονομικά προβλήματα και τις δυσκολίες που υπάρχουν, να σταθούμε δίπλα σας. Και τονίζω, όπως τονίζει συνεχώς και ο Δήμαρχος, ευτυχώς σε αυτή τη φάση που έχουμε τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρό του που μας στηρίζουν. Δεν μου έχει πει ποτέ όχι ο Δήμαρχος σε ό, τι έχει να κάνει με τα Κέντρα Αγάπης. Να ξέρετε λοιπόν ότι είμαστε δίπλα σας».  

Διαβάστηκε 2694 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων