Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 12:52

Ο Πειραιάς υποδέχεται τις Απόκριες & γιορτάζει τον Αγ. Βαλεντίνο το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς και τα καταστήματα του Πειραιά, σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, υποδέχονται τον Αγ. Βαλεντίνο και τις Αποκριές και καλούν το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου μικρούς και μεγάλους σε μια Μεγάλη Γιορτή με χρώματα, χαμόγελα, πραγματικές εκπτώσεις, μουσική στους ρυθμούς του καρναβαλιού, διάφορες δράσεις-εκδηλώσεις, δωροεκπλήξεις, γλυκά κεράσματα κ.ά.
Οι εκδηλώσεις, που θα αναμεταδίδονται από το δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά «Κανάλι Ένα», θα γίνουν σε έξι σημεία του εμπορικού κέντρου της πόλης:
-Ηρ. Πολυτεχνείου & Σωτήρος.
-Βασ. Γεωργίου & Κουντουριώτου.
-Τσαμαδού & Κολοκοτρώνη.
-Μπουμπουλίνας & Καραϊσκου.
-Σωτήρος & Φίλωνος.
-Γούναρη & Τσαμαδού.


Το τρένο του Πειραιά θα περιηγεί δωρεάν τα παιδιά και τους επισκέπτες, εκτελώντας κυκλικό δρομολόγιο– αφετηρία Γρ. Λαμπράκη 150 (μπροστά στο κτίριο του πρώην ΥΕΝ), Βασ. Γεωργίου, Ηρ. Πολυτεχνείου, 2ας Μεραρχίας, Ακτή Μουτσοπούλου-Πασαλιμάνι και επιστροφή στην αφετηρία και θα μοιράζονται στα παιδιά μπαλόνια και γλυκίσματα, ενώ στην Πλ. Κοραή ο Δήμος έχει προγραμματίσει θεματικές εκδηλώσεις για τα παιδιά.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάζει τα 115 χρόνια λειτουργίας του, ο Πειραιάς γιορτάζει και μεταφέροντας το χαρούμενο κλίμα των αποκριών, περιμένει μικρούς και μεγάλους να έλθουν στην πόλη μας, να γιορτάσουν, να κερδίσουν με τις αγορές από τα καταστήματα του Πειραιά, να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και να διασκεδάσουν.

Διαβάστηκε 1986 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 13:17