Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 13:38

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά υποστηρίζει έμπρακτα το κοινωνικό έργο φορέων της πόλης

Στο πλαίσιο ανάπτυξης κοινωνικής δράσης και στήριξης φορέων και οργανώσεων που συνδράμουν πληγέντες από την οικονομική κρίση συνανθρώπους μας, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, αποφάσισαν ο Σύλλογός μας να υποστηρίξει έμπρακτα, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με την ενεργό συμμετοχή και συνδρομή του στο σχετικό έργο φορέων της πόλης του Πειραιά. Συγκεκριμένα:
1.       Την Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιά, προσέφερε γεύμα αγάπης σε 120 άτομα, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας.

2.       Αποφασίστηκε η προσφορά ειδών (ρουχισμού, τροφίμων ή ιατροφαρμακευτικού υλικού) αξίας διακοσίων ευρώ (200,00€) στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Αλληλεγγύη Πειραιά.

3.      Σε συνεργασία με την ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «PRAKSIS», η οποία υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Αττικής με την χρηματοδότηση του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και δραστηριοποιείται στην υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής δράσης, αποφασίστηκε, η ενίσχυση του προγράμματος της «PRAKSIS» «Συν στο Πλην» με την συγκέντρωση των κάτωθι ειδών ρουχισμού και φαρμάκων τα οποία θα διατεθούν σε άστεγους συμπολίτες μας στον Πειραιά- υποστηριζόμενους από το ως άνω πρόγραμμα «Συν στο Πλην».  
ΚΑΛΟΥΜΕ
όλους τους συναδέλφους του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά να προσφέρουν για την εν λόγω κοινωνική δράση τα κάτωθι είδη:
ΦΑΡΜΑΚΑ-ΕΚΤΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ
ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΝΔΡΙΚΑ
ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ – ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ – SLEEPING BAG
ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΡΟΥΧΑ

Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών θα πραγματοποιείται καθημερινά στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά από την Δευτέρα 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 μέχρι την Τετάρτη 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από ώρες  9.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ. (σε συνεννόηση με την Γραμματεία του Συλλόγου).

Προσβλέπουμε στην ανταπόκριση όλων των μελών του Συλλόγου μας, γνωρίζοντας το πνεύμα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας που  διέπει όλους μας.
       Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά, θεωρώντας το ρόλο του Δικηγόρου όχι μόνο θεσμικό αλλά και έντονα συνδεδεμένο με την κοινωνία και τα προβλήματα που αυτή αντιμετωπίζει, δεσμεύεται να παραμείνει αρωγός στο έργο φορέων και οργανώσεων με σχετικές δράσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν σοβαρά προβλήματα των συμπολιτών μας και των οικογενειών τους.

Με Εκτίμηση,
Ο  Πρόεδρος  του Δ.Σ.Π.
Γιώργος Σταματογιάννης

Τα Μέλη της Επιτροπής του Δ.Σ.Π.
Μαρία Φλωροπούλου-Μακρή
Νικόλαος Μπιλίρης
Παναγιώτα Μπουρλετίδου

Διαβάστηκε 1669 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 13:48