Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 13:18

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης βραβεύθηκε από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για την προσφορά του στον αθλητισμό και ειδικότερα στην Super League και στον Ολυμπιακό, αλλά και για τη θητεία του στη Δημαρχία του Πειραιά.

Ο κ. Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Δαρίβα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Γιάννη Γκαϊτατζή, Πέτρο Μίχο, Αντώνη Γλύκα,  Θανάση Αγγελή,  Μπάμπη Σταυρόπουλο, Σωτήρη Γκαβέζο, Αντώνη Τζανετουλάκο, Χρήστο Καλτσά, Ανδρέα Μπονόβα, Γιώργο Κωττάκη και Νίκο Μαριόλη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, όπου είχαν έναν εγκάρδιο και εποικοδομητικό διάλογο.

Ο πρόεδρος των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού κ. Γιώργος Δαρίβας απένειμε το κύπελλο  των Βετεράνων στον Δήμαρχο Πειραιά, τονίζοντας: ''Θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για την προσφορά σας στον αθλητισμό, στην Super League, στον Ολυμπιακό και στον Δήμο Πειραιά. Σας συγχαίρω και σας εύχομαι καλή δύναμη και δημιουργική θητεία και είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσετε να είστε δίπλα μας''.

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου κ. Αντώνης Γλύκας επισήμανε πως η συμβολή του κ. Γιάννη Μώραλη στον Σύνδεσμο των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του Συνδέσμου, υπογραμμίζοντας πως ο Δήμαρχος Πειραιά είναι πάντα στο πλευρό τους, συμβάλλοντας τα μέγιστα στους σκοπούς και στις προσπάθειές τους''.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης κατά τη βράβευσή του τόνισε:
''Σας καλωσορίζω στην  αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, με ένα άλλο ρόλο πλέον, του νέου Δημάρχου Πειραιά. Είχαμε μια μακροχρόνια και παραγωγική συνεργασία τα 21 χρόνια που ήμουν στον Ολυμπιακό. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είστε εδώ σήμερα και είναι σημαντική στιγμή για εμένα η βράβευσή μου από τον Σύνδεσμο Βετεράνων  Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Σας νιώθω φίλους μου, αισθάνομαι τιμή και δέος. Είστε άνθρωποι που έχετε δοξάσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα και πιστεύω ότι ως Δήμος θα μπορούσαμε να αναπτύξουμε συνεργασίες με τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Έχετε μεγάλη κοινωνική δραστηριότητα δείχνετε  αλληλεγγύη, δίνετε αγώνες, βοηθάτε συνανθρώπους μας. Θεωρώ ότι μπορεί να υπάρξει τριμερής συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και τον Ολυμπιακό.  Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε τον Δήμο και εμείς να αναδείξουμε περαιτέρω το έργο σας. Σας ευχαριστώ θερμά γι΄ αυτή την διάκριση''.

Είναι η δεύτερη φορά που οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού βραβεύουν τον κ. Γιάννη Μώραλη, καθώς πριν τρία χρόνια του είχαν απονείμει τιμητική διάκριση με την ανάληψη των καθηκόντων του στην αντιπροεδρία του Ολυμπιακού.

Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι:

https://www.facebook.com/pages/tsegkanewsgr/248970795252535

Διαβάστηκε 1203 φορές