Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 22:13

Διεθνές Φεστιβάλ «Συμφωνία» στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

Διεθνές Φεστιβάλ «Συμφωνία» στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

Συναυλία με τη διεθνώς αναγνωρισμένη πιανίστρια Ching-Yun Hu, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 20:00 στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά. Η συναυλία, που διοργανώνεται με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Πολωνίας στην Ελλάδα, τον Δήμο Πειραιά και την Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, είναι με είσοδο ελεύθερη.

 

Μια διεθνώς βραβευμένη πιανίστα από την Ταϊβάν, η Ching-Yun Hu, αγαπημένη του μουσικόφιλου κοινού, αφού σε νεαρότατη ηλικία, το 2008, κέρδισε και το βραβείο του αγαπημένου καλλιτέχνη του κοινού στον 12ο  διαγωνισμό Arthur Rubinstein International Piano Master στο Τελ Αβίβ, θα συμπράξει με ένα από τα σημαντικότερα  σύνολα μουσικής δωματίου στην Πολωνία. το κουαρτέτο εγχόρδων Prima Vista, που αποτελείται από διακεκριμένους μουσικούς μέλη των ορχηστρών  Sinfonia Varsovia και Πολωνική Ορχήστρα Δωματίου.

Η Ching-Yun Hu σπούδασε στο  Juilliard School στην Νέα Υόρκη και έχει ήδη εμφανιστεί στο Wigmore Hall και στο Southbank Centre του Λονδίνου, στο Weill Recital Hall στο Carnegie Hall, στο Great Hall της Ακαδημίας Liszt στην Βουδαπέστη, στο Osaka Hall της Ιαπωνίας, ανάμεσα σε άλλα, ενώ έχει συμπράξει με την Ορχήστρα της Φιλαδέλφειας, την Sinfonietta της Νέας Υόρκης, την Κρατική Συμφωνική Ορχήστρα της Ταϊβάν, την Συμφωνική Ορχήστρα του Ισραήλ, την Orquestra Experimental de Repertorio στο Theatro Municipal του Σάο Πάολο, κ.ά.

Το κουαρτέτο Prima Vista ιδρύθηκε πριν από 17 χρόνια και έκτοτε έχει εμφανιστεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης, Αμερικής και Ασίας, έχοντας στο ιστορικό του πολυάριθμες ηχογραφήσεις και βραβεία.

Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά
Φίλωνος 29, Πειραιάς (κτήριο Παλαιού Ταχυδρομείου)
Τηλ: 210-4101402

Διαβάστηκε 4318 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων