Πέμπτη, 07 Μαΐου 2015 13:35

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Η Α΄ Δημοτική Κοινότητα σε συνεργασία με το Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Καλλίπολης, διοργανώνει διαλέξεις για να έρθουν σε επαφή με τα μουσικά όργανα οι μαθητές γυμνασίων του Πειραιά.

Οι μουσικές διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 8 Μαΐου, στο 1ο Γυμνάσιο Πειραιά (Αφεντούλη 5), στις 12:30 μ.μ και την Τρίτη 12 Μαΐου, στο 2ο Γυμνάσιο Πειραιά (Καρπάθου 126), στις 12:30 μ.μ., από καθηγητές του Εθνικού Ωδείου Καλλίπολης.

Παράλληλα, οι μαθητές θα συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια με σκοπό να επιλέξουν το μουσικό όργανο που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία τους.

Ο Πρόεδρος της Α΄ Δημοτικής       Κοινότητας κ. Νικήτας Γκόλφης δήλωσε: «Η Α΄ Δημοτική Κοινότητα, στο πλαίσιο των δράσεών της για τα παιδιά διοργάνωσε την παρουσίαση των μουσικών οργάνων σε δύο γυμνάσια της Κοινότητάς μας.  Προσπαθούμε να είμαστε πάντα κοντά στους μαθητές και με διάφορες δραστηριότητες να συμβάλλουμε στη σφαιρική διαπαιδαγώγησή τους. Ασφαλώς δεν σταματάμε εδώ καθώς σκοπεύουμε στο άμεσο μέλλον να πραγματοποιήσουμε παρόμοιες δράσεις».

Διαβάστηκε 3262 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων