Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 12:42

Ο Παναγιώτης Κυρίμης υποψήφιος με το "ολυμπιακό" ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη

Ο Παναγιώτης Κυρίμης υποψήφιος με το "ολυμπιακό" ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη

Και ο Παναγιώτης Κυρίμης, με ανακοίνωσή του, έκανε γνωστή την απόφασή του να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη.

Ο νεαρός μανιάτης είναι από τα δυνατά χαρτιά του ψηφοδελτίου, αφού έχει έντονη δράση στα πολιτικά (επί σειρά ετών ενεργό μέλος της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ), αλλά και στα τοπικά, αφού είναι γέννημα – θρέμμα πειραιώτης. Αθλητής επί χρόνια του Ολυμπιακού, η  επιλογή της υποψηφιότητάς του με το ολυμπιακό ψηφοδέλτιο, έμοιαζε μονόδρομος. Η υποψηφιότητα αυτή όμως, για τους γνωρίζοντες, έχει και ιδιαίτερη σημασία, αφού ο Παναγιώτης Κυρίμης είναι συνεργάτης του Υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου.

Αν αναλογιστούμε λοιπόν, πως σε αυτές τις εκλογές πρέπει να αναζητήσουμε στα ψηφοδέλτια ικανούς ανθρώπους, με όρεξη για δουλειά και αγάπη για την περιοχή, η επιλογή του Παναγιώτη Κυρίμη, είναι μία από τις καλύτερες.

"Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να σας ανακοινώσω πως θα συμμετάσχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Πειραιά, την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω. Θέλω με όλες μου τις δυνάμεις να συνεισφέρω στην συλλογική προσπάθεια για μια καλύτερη ανθρώπινη πόλη, για τον Πειραιά που θέλουμε και μας αξίζει να ζούμε.
Ώς πρώην αθλητής του τμήματος πυγμαχίας του ΟΣΦΠ, δεν θα μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο η προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδα μας, να πάρει στα χέρια της το αύριο της πόλης μας. Ως δημότης δε του Πειραιά, με ενδιαφέρει η προοπτική ανάπτυξης της πόλης μας.
Ευχαριστώ τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη για την εμπιστοσύνη του. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα, η συμμετοχή μου στην δημοτική παράταξη στην οποία μετέχει και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Η συμμετοχή του προέδρου του Ολυμπιακού σε αυτό το ψηφοδέλτιο αποτελεί εγγύηση πως ο Πειραιάς την επομένη των εκλογών θα οδηγηθεί σε μια νέα καλύτερη εποχή.
Σε αυτό το σημείο, ζητώ περήφανα την στήριξή σας για την ανατροπή, για να πάμε μαζί τον Πειραιά εκεί που του αξίζει, εκεί που αξίζει να ζούμε εμείς και οι οικογένειές μας.
Όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να τα καταφέρουμε.
Κυρίμης Παναγιώτης,
Μαθηματικός BSc, MBA-TQM"

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Παναγιώτης Κυρίμης του Γεωργίου και της Μαρίας Κατσικάδη, γεννήθηκε το 1983 στον Πειραιά, όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι και σήμερα. Κατάγεται από την Μάνη.
Τη βασική του εκπαίδευση την πήρε στο γυμνάσιο και το λύκειο της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, ενώ η πανεπιστημιακή του εκπαίδευση είναι στο τμήμα Μαθηματικών του Ε.Κ.Π.Α.. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα είναι από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκηση Ολικής Ποιότητας. Είναι κάτοχος διπλώματος Αγγλικών και Γαλλικών.
Ασχολήθηκε με την πυγμαχία, επί σειρά ετών, φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού Πειραιώς (Ο.Σ.Φ.Π.).
Συμμετείχε στις ετήσιες εργασίες του Πανελληνίου Συνεδρίου Μαθηματικής Παιδείας που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία από το 2008 έως και το 2013.
Η πλούσια ενασχόλησή του με τα κοινά, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
•    2010: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Τομέα του Πειραιά με τον συνδυασμό «Αττική Νέα Προοπτική», όπου έλαβε 2.845 σταυρούς.
•    2007 – 2009: Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Μαθηματικού του Ε.Κ.Π.Α., ο «Ευκλείδης».
•    2008 – σήμερα: Εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. του Τοπικού Συμβουλίου Νέων (ΤΟ.ΣΥ.Ν.) του 5ου διαμ. του Πειραιά.
•    2007 – 2010: Ενεργό μέλος Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ. ως Υπεύθυνος Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Μαθηματικού Αθήνας, Τομεάρχης Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Σχολής Θετικών Επιστημών του Ε.Κ.Π.Α., μέλος της γραμματείας Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. ΑΕΙ Αθήνας, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Γραμματείας Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. ΑΕΙ Ελλάδας.
•    2009 – 2010: Γεν. Γραμματέας Τ.Ο. της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Πειραιά.
•    2011 – σήμερα: Μέλος στο Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μανιατών «ο Άγιος Νικόλαος».
•    Μέλος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Διαβάστηκε 4655 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 13:19

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων